Jump to content
Българският форум за музиканти

Има ли фирма в БГ от която мога да закупя ВСТ-Та


Nic Toms

Recommended Posts

Интересувам се от фирма от която мога да закупя Spectrasonics Trilial и ReFX Nexus 2 , ако някой може да ме ориентира защтото с пазаруването от интернет изгорях и вече нямам вяра .....до колкото си спомням имапе 1 фирма до Алесандровска боница ама там 30% от цената и да заплатя доставката до невада и после чак тук което е ъпсурдно защото ми излиза почти двойно :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като гледам колко хора коментират за посочените вст ...изглежда че всички сте с пиратски версий и за това разбирам причината поради която е толкова трудно да си ги намеря на нашият пазар, и не само вст ........точно за този акъл няма да имаме нито една програма или книга за музика по магазините, пък камо ли преведена на български :) се пак сме толкова неорганизирани че 1 речник на инжниера не можем да направим направо ............:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо просто не си го поръчаш от официалните сайтове.И е Трилиан а не Трилиал.И няма как да да е кракната защото е на пазара от понеделник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Това не е лоша идея. Musicstore.de, thomann.de, dv247.com всички с удоволствие ще ти го продадат.

И не не всички използват пиратски версии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса при мен е че аз не искам да работя с кракнат софт поради редица причини .. а точно от покупките през нета ме прецакаха и не искам и да чувам . се пак с мъки в търсене го намерих и поръчах от алмарм,но за нексус 2 или силент1 никва идея освен ако се съгласят да ми по поръчат по милост с някво оскъпяване :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи откъде си поръчал. Аз съм правил множество поръчки във всеки един от споменатите от мен сайтове без никакви проблеми. Да не говорим, че доставките са застраховани и ако нещо се загуби по пътя, ще го изпратят пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разгледах тези сайтов, но те повече за хардуер не намерих нексус и силент1 само трилиан , който съм го поръчал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разгледах тези сайтов, но те повече за хардуер не намерих нексус и силент1 само трилиан , който съм го поръчал :icon_shithappens:

 

Все още не мога да разбера какъв е проблема да си поръчаш от официалните сайтове.Ще платиш ще ти дадът линк за сваляне и ще имаш в повечето случай безплатен ъпдейт.Тови то от какви места си поръчвал е лично твоя отговорност.Аз примерно ако искам да си купя джанти за мерцедес , няма да отида в магазин за лада.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нексус 2 е с усб тапа което означава че трябва да се достави .. а точно в това нямам доверие а и се пак живея с квартал в който секи има достъп до пощите на блока и "добрите ми комшии" с радост биха ми "приели вместо мен" поръчките както правят редовно .....от сега натаък око да види ръка да пипне и тогава парите !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези стоки пристигат от врата до врата.Ти си първият човек който да е имал такива проблеми с доставките в миналото.Поръчвал съм доста неща и винаги всичко е било точно.Просто подбери магазина от който пазаруваш по-добре и не го мисли много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въздържайте се от цитиране на предходното мнение, както е според правилата на форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.