Nic Toms Публикувано Октомври 27, 2009 Публикувано Октомври 27, 2009 Интересувам се от фирма от която мога да закупя Spectrasonics Trilial и ReFX Nexus 2 , ако някой може да ме ориентира защтото с пазаруването от интернет изгорях и вече нямам вяра .....до колкото си спомням имапе 1 фирма до Алесандровска боница ама там 30% от цената и да заплатя доставката до невада и после чак тук което е ъпсурдно защото ми излиза почти двойно Цитирай
Nic Toms Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 като гледам колко хора коментират за посочените вст ...изглежда че всички сте с пиратски версий и за това разбирам причината поради която е толкова трудно да си ги намеря на нашият пазар, и не само вст ........точно за този акъл няма да имаме нито една програма или книга за музика по магазините, пък камо ли преведена на български се пак сме толкова неорганизирани че 1 речник на инжниера не можем да направим направо ............ Цитирай
asek Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Защо просто не си го поръчаш от официалните сайтове.И е Трилиан а не Трилиал.И няма как да да е кракната защото е на пазара от понеделник. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 ^Това не е лоша идея. Musicstore.de, thomann.de, dv247.com всички с удоволствие ще ти го продадат. И не не всички използват пиратски версии. Цитирай
Nic Toms Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Въпроса при мен е че аз не искам да работя с кракнат софт поради редица причини .. а точно от покупките през нета ме прецакаха и не искам и да чувам . се пак с мъки в търсене го намерих и поръчах от алмарм,но за нексус 2 или силент1 никва идея освен ако се съгласят да ми по поръчат по милост с някво оскъпяване Цитирай
synchu Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 Зависи откъде си поръчал. Аз съм правил множество поръчки във всеки един от споменатите от мен сайтове без никакви проблеми. Да не говорим, че доставките са застраховани и ако нещо се загуби по пътя, ще го изпратят пак. Цитирай
Nic Toms Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Разгледах тези сайтов, но те повече за хардуер не намерих нексус и силент1 само трилиан , който съм го поръчал Цитирай
asek Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 Разгледах тези сайтов, но те повече за хардуер не намерих нексус и силент1 само трилиан , който съм го поръчал Все още не мога да разбера какъв е проблема да си поръчаш от официалните сайтове.Ще платиш ще ти дадът линк за сваляне и ще имаш в повечето случай безплатен ъпдейт.Тови то от какви места си поръчвал е лично твоя отговорност.Аз примерно ако искам да си купя джанти за мерцедес , няма да отида в магазин за лада. Цитирай
Nic Toms Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Нексус 2 е с усб тапа което означава че трябва да се достави .. а точно в това нямам доверие а и се пак живея с квартал в който секи има достъп до пощите на блока и "добрите ми комшии" с радост биха ми "приели вместо мен" поръчките както правят редовно .....от сега натаък око да види ръка да пипне и тогава парите ! Цитирай
asek Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Тези стоки пристигат от врата до врата.Ти си първият човек който да е имал такива проблеми с доставките в миналото.Поръчвал съм доста неща и винаги всичко е било точно.Просто подбери магазина от който пазаруваш по-добре и не го мисли много. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Въздържайте се от цитиране на предходното мнение, както е според правилата на форума. Цитирай
Recommended Posts