makatol Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Ако Дядо Коледа чете форума.... Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Моят Strat е почти същият само, че черен. Само мисля даму сменя pickguard-a и да стане изцяло черен. Така според мен ще изглежда по-яко :guitar: , иначе е малко в стил Eric Clapton. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Ох да... и на мен ми е слабо място SG не само Ангъс Йънга... Преди много исках такава, ама всички добри SG почват от доста над стратовете. Разбира се има SG special aма това по - добре един Епифон, той даже може да вади по - добър звук... Има модели на SG, които са поне два пъти по-евтини от Angus Young Signature Model-a - т.е. ок. 1100 ЕURO, а наистина добрите Стратове струват също някъде толкова. Този STEVIERAYVAUGHN е ок.1450 Euro, a на Eric Clapton e към 2000. А иначе SG Special със сигурност е по-дoбър от който и да е Epiphone. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 това което със сигурност НИКОГА не бих пипнал е Фендър. С валяка да ме газят и да стигнат до кръста пак не се давам! Аз лично бих вкарал едно RG Prestige. Но сякаш EMG-тата ще й стоят по-добре. Много гъзарско Интересно ми е да и някой от сигнатурно-кастъм-и-т.-н. моделите на Pensa. Марк Нопфлър ги чува нещата... П.П.1. Чак не искам да виждам такива неща на живо, че мога да получа някоя бъбречна криза... П.П.2. Steve Lukather също свири с Music Man, да не подценяваме момчето Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Angry Samoan наистина ли? Пробвал ли си ги? Щото аз съм пробвал и Special и Epiphone... няма голяма разлика. А добрите SG почват от 1300 евро и то онлайн... В магазина + 100 или 200. Докато добрите Фендер с изключение на сигничърите свършват на 1200 и то във всички варианти ( с хъмбъкъри и каквото се сетиш). Айде 1во да проверяваме нформацията а Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Пробвал съм Gibson SG Standard CH в един магазин в Берлин преди ок. 2 г. така че знам за какво става дума. Какво ще кажеш за това, това и това Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Пробвал съм Gibson SG Standard CH в един магазин в Берлин преди ок. 2 г. така че знам за какво става дума и не мога да се съглася с теб Какво ще кажеш за това, това ,това и това А също и това, това итова. Това не са Signature Models на Fender и въпреки това са доста над 1200Euro. Така че не е зле ти да си свериш информацията Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 1во - това определено не е Gibson Special ... можеш пак да провериш. "Специалните" сее изработват по по различна технология от тази която ти си пробвал и затова са по евтини, това си го пише и на сайта на Гибсън. Ела пак в Германия да те заведа и да ти покажа че от SG до SG има голяма разлика. Онзи Gibson SG SPecial Faded дето толкова юбав на снимка всъщост хич не е цвете дори в срарвнение с Епифон. 3то - Фендерите не са сигничър обаче пък са винтидж! Това е съвсем друг клас китари. Като си търсех китара ми показаха един Nocaster `51 година za 6000 евро който беше невероятен но това няма нищо! общо със сегашните стандартни серии а аз останах с впечатлението че това за което ставаше дума при този разговор са точно нормалните серии. Щото това са почти толкова уникални модели колкото и къстъмите, сеш се... Това все едно аз да ти кажа че ролекс не са чак толкова скъпи часовници и ти да ми кажеш "Абе да ама златния ролекс... " - а златния ролекс си е друго нещо Айде със здраве Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 П.С. ЕАко минеш пак през Германия ела и ще ти покажа най - големия музикале магази в вропа който е много наблизо. Там вече ще имаш шанса да сравниш. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 За SG Special съм само донякъде съгласен, наистина не са нивото на Standard, но все пак Gibson си е Gibson, и не е Epiphone. Иначе както се вижда SG Standard моделите не са чак толкова скъпи колкото ти си ги гледал. А що се отнася до Fender Strat има модели oт края на 50-те, които са над 10 000 Euro и по-скъпи, ако не се лъжа Mike McCready от Pearl Jam свири с такава. Иначе тези модели наистина са Vintage, но ти твърдеше че само Signature моделите са по-скъпи. Както и да е...Но като цяло наистина Gibson са много по-скъпи от Fender, което според мен не е толкова оправдано. Иначе аз съм живял няколко години в Германия и знам за какво става дума, но мисля да намина това лято на там и със сигурност ще хвърля някое око на музикалните магазини, не че това не става и от Internet. Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Земи си с 6 Да има що да бацаш. КОлкото повече толкова повече е казано в една книга Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Най-уважавания от мен басист г-н Victor Wooten не е твърде фен на повече от 4-стрингс басчета. Лонг Лив Да Фънк! Инак най-шантавата известна ми китара е на Чарли Хънтър 8-стринг партишъли фретлесс баса марка Novax... Само не знам как се свири там Цитирай
Guitar_man Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Аз пак искам No za sega si ostavam s iskaneto Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Тони, какви са тез гигантски снимки бре?! Иначе и аз ги искам!!! (китарите де! ) Цитирай
Recommended Posts