Vlado_Abroad Отговорено Декември 13, 2005 Share Отговорено Декември 13, 2005 Ми на мене флажолетите, дето не са на прагче 12, 7, 5 и там по-рунтавите и трудни за изкарване около 4, 3 етц, всичките все изкуствени мислех че са... <_ :think:> Математиката е същата Това че не е на свободна струна няма значение. Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 13, 2005 Share Отговорено Декември 13, 2005 да отбележим че Ван Хален отпуши използването им а Зак Уайлд въобще не спира да ги ползва -Морс и Ерик Джонсън - са също майстори, но те повече наблягат на натуралните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Декември 13, 2005 Автор Share Отговорено Декември 13, 2005 почнах да се опражнявам като от всички мнения сабрах точно това което ми трябваше но все още не ми се получава всеки път явно трябва да поработя доста здраво)не е като при натуралните :think: както и да е благодаря на всички)ако има още нещо може да добавяте.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Декември 13, 2005 Share Отговорено Декември 13, 2005 тренирай! иначе, друг вариант е: взимаш си Wahmmy, гласиш го да ти дига две октави нагоре и просто свириш и го ръчкаш, в смисъл - не е същото, но много наподобява... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts