boogerman Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Извинявайте за отклонението,ама и без това темата не е кой знае колко наситена с велики мъдрости,та... Досега съм прочел 4 книги..."Маншон,полуобувка и мъхеста брада"... :inlove: Много ме зарадва с това... :inlove: Имаш ли втората част на това ВЕЛИКО творение (не)човешко?!? Аз я имам, ама си търся точно първата от години и никъде не мога да я намеря .Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен и . Също така ми трябват и Дъги номер 6 и 15... плащам в кеш :hello: P.S. въпреки, че е офтопик, поста ми не е майтап... сериозно Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Да ги разменим за по едно прочитане?!?Щеш ли Цитирай
boogerman Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 става... а с Дъги нещо да ме уредиш или не си им фенка :think: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Имах, но...Едно наводнение ги направи на каша... А така си ги кътках...Хлип...Смрък-подсмрък... Цитирай
boogerman Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Имах, но...Едно наводнение ги направи на каша... А така си ги кътках...Хлип...Смрък-подсмрък... еми аре тогава по ПМ или айсикю ше се разбереме и ше трампим Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Абе и мечо Пух има,и малкия принц,ама там нищо полезно за пеенето няма да прочетеш. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Абе и мечо Пух има,и малкия принц,ама там нищо полезно за пеенето няма да прочетеш. Дали?Надали.Нали помниш култовата реплика "И,колкото повеч' вали - толкова повеч' вали!!!".Това,ако четеш между редовете,my friend,важи и за много други неща. Така,че - колкото повеч' пееш - толкова повеч' ще (можеш да)пееш. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Абе и мечо Пух има,и малкия принц,ама там нищо полезно за пеенето няма да прочетеш. Дали?Надали.Нали помниш култовата реплика "И,колкото повеч' вали - толкова повеч' вали!!!".Това,ако четеш между редовете,my friend,важи и за много други неща. Така,че - колкото повеч' пееш - толкова повеч' ще (можеш да)пееш. Чушки и домати който не яде... Цитирай
Beyondvoice Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Маугли е абсолютно прав пича-за да станеш голям певец се искат 10% талант и всичко останало е въпрос на труд,защото това момче дето цитира случката с бебето е прав,щом ти е заложено-това е таланта,без него НЕ МОЖЕ,но разглеждайки нещата от другата страна-ако по свое желание(разбирай мозъчен импулс,принуда) целенасочено можеш да изпееш верен тон(чукваш си ми примерно на пианото и изпяваш ми)значи всички тонове можеш да изпееш правилно, колко октави можеш да стигнеш,как да си поправиш тембъра е въпрос на много труд,желание и уроци! Карузо е казал нещо още по-фарапантно-"За да си певец са нужни голям гръден кош,голяма уста и известна музикалност!" Цитирай
npace Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 ми аз се уча да пея нотите правилно с китарката а иначе другото слушам песента и гледам да пея по същия начин и после ми е по-лесно да пея (ама пак пея много ама много зле, младок съм, има да ми мутира гласчето още ) Цитирай
Caruso Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Маугли е абсолютно прав пича-за да станеш голям певец се искат 10% талант и всичко останало е въпрос на труд,защото това момче дето цитира случката с бебето е прав,щом ти е заложено-това е таланта,без него НЕ МОЖЕ,но разглеждайки нещата от другата страна-ако по свое желание(разбирай мозъчен импулс,принуда) целенасочено можеш да изпееш верен тон(чукваш си ми примерно на пианото и изпяваш ми)значи всички тонове можеш да изпееш правилно, колко октави можеш да стигнеш,как да си поправиш тембъра е въпрос на много труд,желание и уроци!Карузо е казал нещо още по-фарапантно-"За да си певец са нужни голям гръден кош,голяма уста и известна музикалност!" Казах Цитирай
Paldi Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 добре де ми поне ще изясаните ли дали може да се постигне плътен и дрезгав ,суров глас ...???????? аз питах и в друга тема ама сам нов тука и така докато се нагласим Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 (Редактирано) гласа ми е гаден, не мога да пея, но искам да се науча. как става тоя номер? Има два вида хора, които пеят: певци и "певци" I) Тези, които могат да пеят = певци II) Тези, които не могат да пеят = "певци" Има обаче три вида кандидат певци! 1) Тези, които могат да пеят. Те стават I) - певци 2) Тези, които не могат да пеят, но имат пари: На тях им помагаме да станат I) - певци 3) Тези, които не могат да пеят и нямат пари. Е! Те не са певци. Те са II) "певци" Те това е! е това нямаше никва връзка с въпроса на човека Редактирано Октомври 1, 2005 от Putniq Bega4 Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 (Редактирано) добре де ми поне ще изясаните ли дали може да се постигне плътен и дрезгав ,суров глас ...???????? аз питах и в друга тема ама сам нов тука и така докато се нагласим Постига се, да, само че преди това трябва да се научиш да пееш по простия и безинтересен рушивидинлиевски начин и оттам да надграждаш, защото иначе рискуваш да си прецакаш гърлото до такава степен, че да не можеш ни тако-ни вако... Според мен, обаче, е задължително да се консултираш с вокален педагог, за да си сигурен в безопасността и ефективността на това, което правиш. Редактирано Септември 1, 2006 от MDFk Цитирай
Benny_Exclusive Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 Да се научиш да пееш като хората излиза скъпичко... Един урок от преподавател в Академията (говоря за оперно пеене) излиза м/у 15 и 20 лв. за 45 мин... зависи дали е доцент или професор... И честно да ви кажа, не всеки може да се научи да пее - или го имаш, или го нямаш... е, може и да пропееш, ама няма да е това, което се търси по световните сцени Цитирай
Recommended Posts