nio Публикувано Декември 8, 2004 Публикувано Декември 8, 2004 гласа ми е гаден, не мога да пея, но искам да се науча. как става тоя номер? Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 гласа ми е гаден, не мога да пея, но искам да се науча. как става тоя номер? Има два вида хора, които пеят: певци и "певци" I) Тези, които могат да пеят = певци II) Тези, които не могат да пеят = "певци" Има обаче три вида кандидат певци! 1) Тези, които могат да пеят. Те стават I) - певци 2) Тези, които не могат да пеят, но имат пари: На тях им помагаме да станат I) - певци 3) Тези, които не могат да пеят и нямат пари. Е! Те не са певци. Те са II) "певци" Те това е! Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 4) такива, които си мислят, че е особено хитро да се заяждат във форума, пишейки глупости... :killyou: Цитирай
nio Отговорено Декември 9, 2004 Автор Отговорено Декември 9, 2004 тея четвъртите не ги знаех. но за сметка на това, няма как да няма начин да се науча да пея правилно. Цитирай
VOSTOK Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Така е, има начин да се научиш да пееш правилно. Иди на уроци по пеене - солфеж, едно-друго... Аз пея, (почти) без да съм ходил на уроци и си ми личи, на репетиции, особено на нови парчета съм жив зян. С 2 -3 репетиции изглаждам парчетата, хващам им кантото и т.н., но то си е до човек. Ако смяташ, че не можеш сам, иди на уроци, прежали някой лев и това е. Успех! Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Важното е да имаш желание и мотивация..кофтито е че не можеш да си купиш по-яки гласни струни та да замажеш положението. Цитирай
nio Отговорено Декември 9, 2004 Автор Отговорено Декември 9, 2004 хмм :think: деа, да давам пари за да пея? тъй де, имах друго наум, но както и да е. мерси за помоща. Цитирай
jFog Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 хмм :think: деа, да давам пари за да пея? тъй де, имах друго наум, но както и да е. мерси за помоща. НИаъ съ плашункаш, нали там нещо с кучето ти щяхте да правите...то не пееше ли..ли кво беше...? :think: Цитирай
nio Отговорено Декември 10, 2004 Автор Отговорено Декември 10, 2004 ами можеш да провериш, не е много далеч темата. готиното на интернет пространството е, че може да отидеш където си искаш, без да се налага да се движиш много. разбира се, трябва да знаеш какво търсиш. не вярвам да ти е трудно да намериш тази тема де, все пак тя е ТУК, в този форум. сеши' се. знам, че ти е трудно да асимилираш всичката тази информация, но все някога трябва да се приобщиш към модерното и-нет общество. пък и наистина не е толкова сложно, колкото изглежда... нещо като 10 сантима движения на ръката и 2-3 натискания на бутончетата на мишката ти. успех в начинанието шемет... Цитирай
jFog Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Да бе верно била там, мислех че са я Дел-нали..хахаха И за кво ти е да знаеш да пееш като си грозен със грим..Има ли смисъл като няма значение? Цитирай
nio Отговорено Декември 11, 2004 Автор Отговорено Декември 11, 2004 момко, научи се да пишеш... Цитирай
jFog Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 момко, научи се да пишеш... Рождена дата: 6 Април 1987 - ти си момко , Дядо ти е 78-ма кът съм се учил да пиша ти си бил в любовния поглед на баща си Ко да прая к'ът си ми слабост.. и аз незнам що, ама аре на здраве Цитирай
nio Отговорено Декември 12, 2004 Автор Отговорено Декември 12, 2004 кхех, срам даже нямаш. на тия години, пък толкова лекомислен. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Ееееее, ама така е скучно за нас, останалите! Или прекратете безсмисления спор, или вземете се сбийте едно хубаво и да приключваме... Шегувка де! Цитирай
Milena Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 гласа ми е гаден, не мога да пея, но искам да се науча. как става тоя номер? Абе слушах преди време, че в Япония са разработили нова технология именно за да научат хората да пеят. Обаче на знам дали я има в България. Поразпитай тук-там, може някой да знае нащо по въпроса. Това е което мога да ти кажа засега. :guitar: Цитирай
Recommended Posts