CannibalCoprse Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Момчета и момичета, кавъра е импровизация. Нищо лично към Металика (въпреки, че според мен е най-куцата група...но, това си е мое мнение). Чуйте и ако искате си кажете мнението. Няма предварителна подготовка и на някои места закъснявам. Благодаря ви! ЛИНК
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Нищо лично към теб и този стил музика, ако въобще е музика това, просто много лошо си се изакал на тая песен... Човек, това е класическо парче, за много хора е една от най-добрите балади, а ти си се изакал... мирише човече, нищо лично... ама май нетрябваше да го пускаш :S Сори за негативния-положителен коментар
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Здравей, брато! Евала за избора на парчето, ала има едно ГОЛЯМО "НО"... 1-во, ако Металика ги е нямало в историята на рок музиката, шанса да просперира по-тежката музика, която явно слушаш би бил нищожен ..., 2-ро кавъра е пълна гавра, 3-то- микса е зле ... Успех за напред!
CannibalCoprse Отговорено Октомври 23, 2009 Автор Отговорено Октомври 23, 2009 За дет-метъл не ми говори. Неможеш да я възприемеш както трябва. И ако тва е песен james да ми яде к**а
Zero Tolerance Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 За дет-метъл не ми говори. Неможеш да я възприемеш както трябва. И ако тва е песен james да ми яде к**а Т'фа изказване....Нищо няма да коментирам , освен че НЕ можеш се пише отделно :Р
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 (Редактирано) Пич, спирам да споря, само ще ти отговоря с един въпрос - щом това не е песен, защо я "пееш"? Редактирано Октомври 23, 2009 от Ulian_Borisov
CannibalCoprse Отговорено Октомври 23, 2009 Автор Отговорено Октомври 23, 2009 (Редактирано) За ташак. Няма капка талант. Всеки китарист на 2 седмици я свири(отценявам творчеството...но то почти няма) Не ми се праи на мн компетентен форумски червей. Тва е за хора от този стил... то си пише(DEATH-METAL VOCAL)S"ама дай да сложа 1 мнение за рейтинг"... Редактирано Октомври 23, 2009 от CannibalCoprse
Necrophagist Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 аз пък така и така не можах да чуя за какво става дума Па и гавра да е голям празз,якия пуска разни зле изпяти неща,с които си запълва времето и прави шоу
Yves Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 За ташак. Няма капка талант. Всеки китарист на 2 седмици я свири(отценявам творчеството...но то почти няма)Не ми се праи на мн компетентен форумски червей. Тва е за хора от този стил... то си пише(DEATH-METAL VOCAL)S"ама дай да сложа 1 мнение за рейтинг"... Изсвири я ако обичаш И ако бъдеш така мил да изкомпозираш нещо по-добро, в което има талант
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Якия ли? Ако мене визираш мое се разбереме нещо, а?
DREAMMIND Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 якия е потребител от форума , а парчето е изчезнало, язък
Yo The Real Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 (Редактирано) Nothing Else Matters наистина е толкова надценена, че няма накъде. One, Fade to Black и Sanitarium, и трите Unforgiven-ки (за втората и третата не знам за вас, но мен си ме кефят) - това са баладите на Металика. Ако някой иска може и The day that never comes да сложи, но тя е малко по-зле. NEM е простичка (за стандартите на Металика), текста се повтаря, НО - никоя Металика не трябва да бъде с дет-метъл вокали. Никоя. ЕДИТ : Авторе, дай да ти сложим Кенибъл Корпс и отгоре "(чалга вокалс)" дали няма да псуваш. Редактирано Октомври 24, 2009 от Yo The Real
hand_of_doom Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 Това с "чалга vocals" искам да го чуя Оправете си линка Не се отваря да чуем кавъра!
Recommended Posts