Delyan Публикувано Декември 8, 2004 Публикувано Декември 8, 2004 Какво е предназначението на това: Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Какво е предназначението на това: Да си чистиш мръсното под ноктите и да си стрътжеш кирта от грифа Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 бъзик бе ами незнам ква е тая къстом форма Цитирай
bluesman Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Първо предположение- може би е релефно и се задържа по-лесно между пръстите Второ предположение- по-сложна форма,следователно по-трудна фалшифицация от китайчетата Трето предположение- чисто дизайнерско решение,целящо да респектира конкуренцията и младите китаристчета-ентусиасти :guitar: модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
jFog Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Какво е предназначението на това: Т'ва да не е някоя лоша шега с Фотошоп-а ? ако не за някой много специален ще да е... 1,4 мм са твърди ..басисчетата трябва да кажат Цитирай
Delyan Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 Т'ва да не е някоя лоша шега с Фотошоп-а ? Не е шега!!! Не е 1.4, а 1.14. Има и по-тънки - просто не знам какво е предназначението и питам. Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Не е да и аз сам виждал такива даже имах едно. Малко по бързо се свири с тях шото върха е по малък. Ама са си най - ве4е гъзария. Цитирай
bulby Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Т'ва да не е някоя лоша шега с Фотошоп-а ? ако не за някой много специален ще да е... 1,4 мм са твърди ..басисчетата трябва да кажат Абе ти се хилиш, ама знаеш ли хората с какви пера свирят ? Един от най-любимите ми китаристи, Матиас Еклунд от Freak Kitchen, свири с 2.0мм пера, а какви изродщини свири - питай за т'ва Nikifena или Glacierise Цитирай
Delyan Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 Това измъдрих като по-специално приложение!!! Не е за хора със слаби нерви!!! p.s. Наистина не е!!! Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Между другото и аз имам такова перце и още не знам как се държи при свирене. И продавачът в Малкия ЦУМ също не знаеше, Цитирай
vovcho Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Това измъдрих като по-специално приложение!!! Не е за хора със слаби нерви!!! p.s. Наистина не е!!! Уф, леле това е ужасно. Психар! Цитирай
Bassko Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Това измъдрих като по-специално приложение!!! Не е за хора със слаби нерви!!! p.s. Наистина не е!!! Уф, леле това е ужасно. Психар! Хахахах т'ва е ебаси якото! и аз като хвана китара ги свиря такива даже по-изтрещели, и vovcho и The Boss се дразнят ако го правя на техните китари! П.С. поздравявам всеки който се чувства поздравен Цитирай
TONY Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Е аз ли съм експерта??/ Перото е с тройно предназначение!!! С вълнообразната част правиш string scrape -тоест плъзгаш перото по продължение от адаптерите към първа или там на която позиция на грифа си. Дълхата обла част е за фънк ритми. И позаострената за сола. ok are u feel good? Ей,и ннякой да не си помисли,че правя реклама на 3 в 1.Много са гадни тези от бизнеса с кафето-първо го пуснаха по 24 стотинки,да ме зарибят и сега не можеш го намери под 34. Та и ти внимавай да не се вманиачиш с тези перца, 'щото като те усетят от Fаctor, че си пристрастен към тях ще ти искат по 2 лева за перцето :exclaim: модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
gmoykin Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Аз свиря от години с 2 mm. Dunlop Big Stubby и съм много доволен. Пробвал съм кви ли не перца, не е все тая, особено ако свириш на електричка с повече drive или на акустична clean. Цитирай
Recommended Posts