XeRo Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Супер инструментал !!! Днес ще го пробвам да видя какво ще излезе, понеже съм фен на Steelheart. Края на инструментала е великолепен !! Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Благодаря ти за милите думи! Очакваме с нетърпение! Поздрави! Юли Цитирай
Wolfheart Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Невероятна песен! Справили сте се чудесно,само така! ^^офец^^ за състезателите има олимпийски игри Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 2, 2009 Автор Отговорено Ноември 2, 2009 Аз пък дадох идеята да направим това парче Цитирай
ianev_94 Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 EEEEE , БРАВО !!! Страхотна песен сте избрали !! И чудесно я забивате ! Най-накрая да видя някой да слуша Стийлхарт ! Цитирай
ianev_94 Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 А може ли някой да ми каже акордите или да ми прати таб за Тази песен, защото отдавна искам да я науча , но по слух нещо не ми се получава. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 4, 2009 Автор Отговорено Ноември 4, 2009 има табче за guitar pro в ultimate-guitar.com Цитирай
ianev_94 Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 Благодаря ти много ! Намерих я . Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 10, 2009 Автор Отговорено Ноември 10, 2009 Чудя се дали да надъхам колегите ми за кавъри на тази група... Steelheart: I'll never let you go и She's gone Коя от двете ? А защо не и двете... Цитирай
Recommended Posts