KiFFlaVmRaKa Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 След 2 седмици ми се очертава разходка до Англия и съм решил да си напазарувам нова лопата...Добре, ама тука почва голямото мислене Това, което търся е сравнително висок клас китара, без флойд и с ЕМГ 81-85 адаптери. Рейндж-6-7-800-1000 паунда..примерно Супер много се кефя на Jackson RR- хубаво, ама повечето са с флойд и нито 1 от тия дето съм видял не е с въпросТните пикапи...демек ще трябва да се купуват отделно. Dean Razorback-тука адаптерите няма кво да им се коментира, ама пък е флойдната... SG някакво-пак със смяна на пикапи Ииии най-тежката ми дилема...Лес Пол ор нот Лес Пол... Първото което ми се върти в главата е, дали ще свикна с такова чудо или не-щото съм си свикнал с тъничкия и около 2 пъти по-лек Ибанез и в 2-та пъти, в които съм хващал ЛП ми се стори доста неудобен...но може би ако посвиря повече време ще ми хареса, знам ли.... Та, тук вариантите са-Gibson LP Studio (единствения модел, който ще ми е г/д по джоба), пак с смяна на адаптери и Epiphone Zakk Wylde някакъв, който обаче ми се струва доста компромисен вариант Давайте идеи кво да прая, щото ми се ще като тръгна оттука да знам какво ще търся Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 (Редактирано) Epiphone Zakk Wylde и сменяш пикапите...ще си разцепиш тиквата...обещавам ти! Иначе тука някой продаваше такъв за смешни пари...що не го потърсиш? Пикъпи тук ще се намерят. ...И ще ти остане само разходката с някой лев отгоре. Аз лично бих направил така а ако имах парите - отнасям китарчето на момента. Редактирано Октомври 21, 2009 от EAmechaniX Цитирай
badValue Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 да епиЗак е с 2x EMG HZ H4 humbuckers .. може да помислиш и на ЕСП лтд вайпер(SG тип) 400 и 1000делукс висок клас .. а и се предлагат с ЕМГ 81-85 цената е нещо като 5-800 GBP еклипса(ЛП) не се предлага стандартно с 81-85 ами с емг 60-81 Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Рейндж-1000 паунда..примерно За тия пари, ще си направиш такава яка къстъм китара, че от кеф ще ти се вие свят поне седмица... Ако те интересува за кво иде реч, пиши и ще те оакълим. Цитирай
KiFFlaVmRaKa Отговорено Октомври 21, 2009 Автор Отговорено Октомври 21, 2009 Ами сподели, въпреки, че ще се опарича в УК-то чак, а и ми се ще да си я изкарам от магазина, друго си е Иначе кво мислите за LP-Studio+EMG? Цитирай
shtur4o Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Здравей, След като ти прочетох първия пост още, мисля по същия начин както badValue. Бих ти препоръчал LTD EC 1000. Ето такава: http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_ec1000_bk.htm Аз имах Jackson RR3, сега съм с ЛП, и все още по-късата мензура ми бърка в.... Прав си че със всичко се свиква де. Но го имай предвид. Ако искаш Jackson RR- пробвай RR5. Не подценявай Сиймор Дънкан-ите Вземи си колкото можеш по-висок клас китара.Щото после все има едно "ееех, кой знае как щеше да звучи оная яката" Поздрави! И да се похвалиш после. Цитирай
dandilov Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Ами според мен не е лоша идеята за LP-Studio+EMG Цитирай
gueorgues Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Това не е лош вариант на лес пол и няма да сменяш адаптери: http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Gibson...-GIT0017389-000 Другият вариант - просто си вземи Шектър висок клас като например: http://www.musik-produktiv.de/(s(ioy7unft1...lraiser-wh.aspx Шектър са много хубави китари за тежка музика. Цитирай
badValue Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Ами според мен не е лоша идеята за LP-Studio+EMG а "студио"-то как ще понесе активнитеАдаптери ... не вярвам без допълнителни интервенции...(поне за батерията) Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 А защо искаш да е без floyd rose? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 а "студио"-то как ще понесе активнитеАдаптери ... не вярвам без допълнителни интервенции...(поне за батерията) Няма интервенции никакви. Батерията стои под задния капак при врътките. Цитирай
Ex74 Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Бих ти препоръчал това: http://guitars.musiciansfriend.com/product...itar?sku=515764 Цитирай
KiFFlaVmRaKa Отговорено Октомври 22, 2009 Автор Отговорено Октомври 22, 2009 Благодаря на всички, понасочихте ме Вчера изтормозих хорицата от РФ и Фактор Посвирих на РР24(само такъв имаха в РФ) и на ЛП и СГ и май засега класацията е 1.Jackson RR5 2.LP Studio 3.Gibson SG @Pwnzorafied, искам китара, с която да мога спокойно да се разхождам по каквито строеве ми щукне, вместо да настройвам по половин час Цитирай
AngusYoung Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 Някой може ли да ми каже каква цена държи Епифона Зак Уайлд?Много съм му навит а и като гледам Гибсънския модел 6 000 долара... Цитирай
Recommended Posts