Rising_Force Публикувано Декември 9, 2005 Публикувано Декември 9, 2005 Абе това си пада леко въпрос на лъици, ама какво да се прави - Бихте ли ми казали от къде мога да си намеря гриф с maple фингърборд и голяма глава? Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 10, 2005 Отговорено Декември 10, 2005 Може да се поръча от warmoth.com Цитирай
Rising_Force Отговорено Декември 11, 2005 Автор Отговорено Декември 11, 2005 Може да се поръча от warmoth.com Много скъпо бе ... Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Най-евтино излиза дакупиш стара дъска - Кремона, Пълдин и да и ползваш грифа. До 50 лева ще се уредиш, но после ще дадеш още некой лефф за смяна на прагчета. Цитирай
vlex Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Къде ги тия кремони и пълдини за до 50лв? Смис аз китара си имам ама чудех се да намеря някоя летва, за която няма да ми е жал ако и таковам мамата :think: сори за оффтопика :read: Цитирай
maringtr Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Може да пробваш и в Ebay да потърсиш... Цитирай
Recommended Posts