Jump to content
Българският форум за музиканти

Deep Purple - The Gypsy


Dilian Nedev

Recommended Posts

http://www.4shared.com/file/141787753/b030...gypsy_44_1.html

Песента е на Deep Purple - Gypsy... записът е общо взето на нивото на пробен , но поне тази седмица успях да си маркирам идеите по кавъра. Всичкото е от ръчичка излязло (няма готови MIDI шукаритии използвани) .

п.с. Коментари от типа "Песента си е звучала къде-къде по-добре през '74-та" (примерно) съм считал винаги за ненужни когато говорим за кавъри. Целта е точно обратната на това да звучи като оригинала .

 

Очаквам Критики & Коментари :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, много добър кавър :) отдавна не си се разписвал :) обаче тоя бас, аз не искам да давам съвети точно на тебе как да смесваш, защото от тебе съм се учил, но ако му пуснеш малко нисички на баса и на касата да вдигнеш остро само честотите над 50 херца примерно и да я намалиш малко да помпи касата и с тоя бас ако има ниски добре ще се слива за отпред :) другото е страшно, а относно изпълнението... няма какво да кажа.. евала :) и защо не вземеш да ме деблокираш в скайп, да забравим миналото :girl_cray2::rockon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво ман, жесток кавър, супер аранжимент и нещата , които си внесъл като идеи също са супер :rockon: ей така се правят кавъри :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за положителните коментари дотук (чувствам се странно когато няма някой да товари :) ) Не се притеснявайте да споделите мнението си , независимо дали е положително или отрицателно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.