emil Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Слайд става много добре от вакуум помпа за тинол, която се продава по ел. магазините и струва 2-3лв Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Аз ползвах и стъклени и метални преди, но все не можех да намеря не6то което наистина да ми харесва за слайд. Веднъж в иБау попаднах на слайд, който адски ми хареса и оттогава свиря с него. Мисля 4е го взех за около 14 долара без транспорта. По принцип е направен за хавайска китара и е метален - от много тежък метал. Няма дупка като обикновен слайд а има дълбоки канали от двете страни където лягат и се придържа с показалеца и безименния пръст на лявата ръка, а се притиска към грифа с средния пръст. Адски удобно не6то се оказа и много ефикасно. Металът от който е направен не зная какъв е, но е адски тежък за размерите си и при допир със струната извле4ения тон е много готин - малко по-мек от нормалното. Трябва да погледна коя фирма го произведжда пък и мога да го снимам и постна тук. Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 сега да намерим и 15 лв... Ако си от София, 'земи едно шише "Пещерска" за 1/2-та сума и ела у нас. Хем че си пийнем, хем че се сдобиеш с уред накрая Цитирай
emil Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Това с пещерската е добра идея Цитирай
Recommended Posts