metal_rlsz Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Здравейте съфорумници... Таа днес си научих една песничка на Пантера и реших да си направя кавърче. Разрових се из нета и попаднах на това клипче : .... и взе че ми хареса . Мисълта ми е как се правят тези клипове с наслагване хем на видео, хем на звук едновремено..? Надявам се да сте схванали мисълта ми и да ми помогнете ROCK ON!!! Цитирай
Arcturus666 Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 (Редактирано) Сигурно имаш впредвид ефекта с разделянето на екрана на няколко части? Ами има програми за видео обрабодка като Sony Vegas.Мисля ,че е една от най-добрите за видео обработка Редактирано Октомври 17, 2009 от Arcturus666 Цитирай
metal_rlsz Отговорено Октомври 17, 2009 Автор Отговорено Октомври 17, 2009 Сигурно имаш впредвид ефекта с разделянето на екрана на няколко части? Ами има програми за видео обрабодка като Sony Vegas.Мисля ,че е една от най-добрите за видео обработка Да, точно това имам предвид. Сега ще видя тази програмка Ако някой друг знае нещо моля да каже Цитирай
Valserp Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 Аз лично си вкарвам процесорчето в Μic Input-а и пускам парчето, с което ще записвам. От Recording контрол-а казвам да се записва Stereo Mix, а не Mic Input и така - докато записвам видеото, аудиото което получавам накрая е точно това, което съм чувал през тонколонките си, докато съм записвал. Цитирай
metal_rlsz Отговорено Октомври 18, 2009 Автор Отговорено Октомври 18, 2009 Аз лично си вкарвам процесорчето в Μic Input-а и пускам парчето, с което ще записвам.От Recording контрол-а казвам да се записва Stereo Mix, а не Mic Input и така - докато записвам видеото, аудиото което получавам накрая е точно това, което съм чувал през тонколонките си, докато съм записвал. Аз мисля да направя нещо подобно: пускам си Audacity, слагам да записва на Stereo Mix както каза колегата. Пускам си басс и барабани на GP и наслагвам китарите 1 след друга. След това правя клипчета как свира песента с отделните китари и с Sony Vegas нагласям клипчетата със сауна... Дано се получи ако стане нещо ще кача линк тези дни Цитирай
Recommended Posts