rest_In_pain Публикувано Декември 8, 2005 Share Публикувано Декември 8, 2005 Какво Ви е мнението за Джаксаните в Технополиса( в Младост) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Декември 8, 2005 Share Отговорено Декември 8, 2005 ПРОТИВОРЕЧИВО !!! Един ще ти каже едно друг съвсем друго пробвай китарата и ако те кефи си я зимай ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis_S Отговорено Декември 8, 2005 Share Отговорено Декември 8, 2005 Пробвал съм този и ме кефи. Все пак в xxxx има по-голямо разнообразие от "джаксани", но ако ти харесва китарата в Технополис, взимай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Декември 9, 2005 Share Отговорено Декември 9, 2005 Описание два двойни адаптора, гаранция: 6 месеца Еба си описанието Китара от технополис? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rest_In_pain Отговорено Декември 9, 2005 Автор Share Отговорено Декември 9, 2005 Описание два двойни адаптора, гаранция: 6 месеца Еба си описанието Китара от технополис? мани сайта.!! става дума за тия дето са ги видяли на место.!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emil Отговорено Декември 9, 2005 Share Отговорено Декември 9, 2005 xxxx имат щанд в Технополис от около 2-3 месеца. Джаксъните не са лоши като за цената си просто някой трябва да ти я "модне" и си готов. Определено са по-добра изработка от скуаерите, но и при тях грифа трябва да се лакира, да се прешлайфат прагчета и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Декември 18, 2005 Share Отговорено Декември 18, 2005 Пробвал съм този и ме кефи. Все пак в xxxx има по-голямо разнообразие от "джаксани", но ако ти харесва китарата в Технополис, взимай. :guitar: точно за този джаксън говора--и го сравнявам с Ibanez GRG270B кое е по доброто бе хораа :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kirk-hammett Отговорено Декември 18, 2005 Share Отговорено Декември 18, 2005 :read: Отиди на метрото Сердика от другата страна на станцията има един музикален магазин . Там има толкова много модели на Jackson , Fender , че направо ще ти останат там очите много са добри китарите , а и са качествени Успех с избора Гарантирам ти че от тамще си купиш китарка , понеже са добри . Има със всякакви адаптери na kitarite . Има EMG , DiMarzio и още много . Има камиончета , какво ли не стига да имаш малко "кешовица" всичко можеш да си купиш Отиди и разгледай със сигурност ще ти хареса магазина :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Декември 18, 2005 Share Отговорено Декември 18, 2005 :read: Отиди на метрото Сердика от другата страна на станцията има един музикален магазин . Там има толкова много модели на Jackson , Fender , че направо ще ти останат там очите много са добри китарите , а и са качествени Успех с избора Гарантирам ти че от тамще си купиш китарка , понеже са добри . Има със всякакви адаптери na kitarite . Има EMG , DiMarzio и още много . Има камиончета , какво ли не стига да имаш малко "кешовица" всичко можеш да си купиш Отиди и разгледай със сигурност ще ти хареса магазина :guitar: абе братле ако ми говориш за форза знам го тоя магазин--вече и в технополис ги има и на мноо места-- ма аз говора точно за този джаксън дето го има и в технополис-- лошото е че не се намира джаксън с 24 позиции и флойд от евтиния клас дет се произвеждат в индия--или са с 24 ма без флойд или с 22 с флойд има с 24 и флоид ма произведени в китай и цената им е кум 900 кинта та питах кое повече си заслужава--този дйаксън с 22 и флоид или ибанеца разликата в цените е малка за тва се интересувам за тея два модела--кой по си заслужава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Декември 18, 2005 Share Отговорено Декември 18, 2005 джаксъна е с 22 позиции и флойд а ибанеца с 24 и флойд--и ибанеца е с 51 лв по скъп(което е нищо-ако е по добра китара) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kirk-hammett Отговорено Декември 19, 2005 Share Отговорено Декември 19, 2005 :read: Отиди на метрото Сердика от другата страна на станцията има един музикален магазин . Там има толкова много модели на Jackson , Fender , че направо ще ти останат там очите много са добри китарите , а и са качествени Успех с избора Гарантирам ти че от тамще си купиш китарка , понеже са добри . Има със всякакви адаптери na kitarite . Има EMG , DiMarzio и още много . Има камиончета , какво ли не стига да имаш малко "кешовица" всичко можеш да си купиш Отиди и разгледай със сигурност ще ти хареса магазина :guitar: абе братле ако ми говориш за форза знам го тоя магазин--вече и в технополис ги има и на мноо места-- ма аз говора точно за този джаксън дето го има и в технополис-- лошото е че не се намира джаксън с 24 позиции и флойд от евтиния клас дет се произвеждат в индия--или са с 24 ма без флойд или с 22 с флойд има с 24 и флоид ма произведени в китай и цената им е кум 900 кинта та питах кое повече си заслужава--този дйаксън с 22 и флоид или ибанеца разликата в цените е малка за тва се интересувам за тея два модела--кой по си заслужава Не говоря за Райзинг-а няма значение ффф. По темата Ibanez си вземи Успехи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts