Гатьо Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 (Редактирано) Имам един проект на който ще пусна снимка скоро, но не искам да развалям изненадата преди да съм го довършил. Имам нужда от реле, което да се връзва към изход за колони и да дава контакт когато усети звук (после вързано към крушка). За целта намерих едно което ще ми свърши работа: http://de.mouser.com/ProductDetail/Crydom/...vLOu9%2fA%3d%3d , но го има само в чужбина и не ми се чака много дълго време да го доставят. Някой чувал ли е за подобно нещо тук в България? (май като пусна редакция пуска нова тема?) Редактирано Октомври 14, 2009 от Гатьо Цитирай
miroton Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 може да се направи пусни едно лично Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 8, 2009 Отговорено Ноември 8, 2009 точно солид стейт релета се водят. Има такива в Комет. Мисля, че и в Електронинвест съм виждал. Звънни и питай. Трябва да знаеш максималните напрежения и ток на тези релета. Тъй като не си дал никаква информация ми намирисва на цветомузика. Не се знае какви крушки ще палиш. Иначе за контрол на нажежаеми жички спокойно можеш да ползваш тиристор. С него можеш и плавно да регулираш нивото. Цитирай
Recommended Posts