Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Не съм сигурен така ли се казва, но знаете ли фирми, които предлагат такава работа. Интересува ме също работил ли е някой от вас на такъв кораб и каква длъжност е изпълнявал. Останахте ли доволни, моля ви споделете и какво сте чували от приятели.

Отговорено

На круизни кораби не съм работил - само на ферита - Берген-Нюкасъл, Рига-Стокхолм. Веднъж като музикант, веднъж като озвучител и осветител. Фирми - бол (поне за три се сещам) - има Гугъл. Условията са добри и всичко е точно. Само настроението ти много зависи от колегите ти в групата...

Отговорено

http://www.panagency.com/frameengl.htm

Аз работих за тази агенция - изключително коректни са били винаги ! Никога не съм имал, а и не съм чувал някой да е имал проблеми :D Така, че - това е агенцията ! :mellow:

Отговорено

Чувам, че на италиански и гръцки кораби се работи по-трудно заради манталитета на хората, а норвежки и американски са за предпочитане. Съгласни ли сте с това мнение, има ли и други опции.

Отговорено

Агенцията за Бг е определено - panagency, другата е ramagency, но с тях не съм работил, а гърците не плащат много добре. А по въпроса със задоволството, всеки сам решава дали го кефи или не. Като всяка друга работа си има и добрите и лошите страни, но не ми се импровизира по въпроса, най-добре да задаваш конкретни въпроси за да получаваш съответните отговори.

Отговорено

Имам опит с деца и като преподавател. Също така съм работил с гости в хотел, имам опит и с пациенти. Автор съм на няколко статии + стаж като преводач. Английски, немски и руски на отлично ниво. Какви длъжности бих могъл да заемам на такъв кораб.

Отговорено

^Чилдрън ентъртейнър! Можеш да търсиш чрез изброените по-горе агенции или в нета от свое име, търси корабни компании, но с БГ агенция е най-сигурно, най-малкото ще получиш ценно инфо. Успех!

Отговорено

Чувам, че има и няколко немски кораба. Пътували ли сте на такъв - предполагам, че там отношението към персонала е по-коректно.

Отговорено
Чувам, че има и няколко немски кораба. Пътували ли сте на такъв - предполагам, че там отношението към персонала е по-коректно.

Пълни глупости - навсякъде отношението е коректно.