Pwnzorafied Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Гледам темата ''Какъв ви е chain-a'' и забелязах , че почти всички са с distortion педал и имат усилвател след това. Какъв е смисъла да слагаш distorton pedal като имаш overdrive/distortion в кубето? Освен това,като за начинаещ(е не много,свиря от година и месец,с кубе marshall mg15cd 15wat съм) какъв педал ще ми препоръчате,и цена горе долу? Свиря хеви метъл главно.(Sabbath,Ozzy,Judas.) Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Дисторшъна се различава от оувърдрайва. Някак си... по-замазан е. Повече за бърз метъл. Аз ти препоръчвам да видиш от Купувам/Продавам някой boss. Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Специално твоето кубе си има вграден драйв. Много подобен предполагам на драйв мастер маршал. Бос е доста кофти избор за дистър. Свири си с комбото и събирай за по висок клас апаратура.... Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Октомври 11, 2009 Автор Отговорено Октомври 11, 2009 Знам за разликата на дисторшъна и овърдрайва. Просто питам,що да взимаме distortion pedal,ако имаме в кубето-по - силен ли става,по - добър? Сори за въпросите ама... с питане и до Цариград се стига Цитирай
Wandering Spirit Отговорено Октомври 12, 2009 Отговорено Октомври 12, 2009 Просто включваш това, което ти харесва като звук. Не ти трябва дисторшън, ако оувърдрайва на маршалчето ти харесва. Аз имам същия и смятам, че е доста приличен. Ако не те удовлетворява, пробвай няколко метъл дисторшъна - BOSS и Digitech имат няколко варианта - моята препоръка е TL-2 Metal Distortion от серията Hard Wire на Digitech. Той определено звучи мощно. Цитирай
Recommended Posts