Georgi.Krastev Отговорено Март 16, 2022 Отговорено Март 16, 2022 Здравейте След няколко дни ще си взимам клавир.Кое бихте ме посъветвали па1000 или па3х със саундбара? Благодаря ви! Цитирай
Apple&VSTI Отговорено Март 24, 2022 Отговорено Март 24, 2022 Браво, и си направил най-правилоният избор с най-истинският аранжор на KORG , на най-смислените пари. Всичко останало не струва. Цитирай
Lorimar Отговорено Юли 10, 2022 Отговорено Юли 10, 2022 Привет! Отдавна не съм писал във форума, когато излезе ПА4х много ми хареса един стил Spaghetti Western доста търсих конвертирани стилове и все не намирах, но в един момент ги открих конвертирани за ПА3х! 12 банки Favorite и 3 банки User естествено въпросният стил който открих в банка Favorite2 мина през още едно конвертиране за ПА2х получи се добре, но трябва още малко да го обработя и ще стане супер! Звучи много добре подходящ е за главната тема от Добрият, лошият и злият, естествено Енио Мориконе! Поздрави Цитирай
Penchev82 Отговорено Юни 12 Отговорено Юни 12 Здравейте! Закупих клавир па 300 втора употреба но е зареден с турски сетове .Искам да си кача Балкански сет но нещо не ми се получава ,сета го качвам от флашката на клавира но не иска да се логне, да зареди. Да подчертая че съм начинаещ ! Ще съм мн.благодарен от вашата помощ .готов съм да си заплатя за съдействие и настройки на клавира Цитирай
Recommended Posts