krasi625 Отговорено Септември 6, 2016 Отговорено Септември 6, 2016 Това, което разбирам дотук е, че няма да стане! Благодаря за информацията. Но както се казва: "надеждата умира последна"!! :D Та да попитам още нещо! http://www.ikmultimedia.com/products/irigmidi2/ Ровех се из интернет и попаднах на това. Запознат ли е някой с тази машинка? Би ли могла да помогне? Нека каже някой по-компетентен, защото при тези връзки с MIDI и т.н, ме няма никакъв! Цитирай
YordanStefanov Отговорено Септември 6, 2016 Отговорено Септември 6, 2016 Това изглежда интересно, но пък се замислих, дори това устройство да е точно това, което си мислиш, не трябва ли и в операционната система на клавира да се поддържа миди интерфейс? Цитирай
krasi625 Отговорено Септември 6, 2016 Отговорено Септември 6, 2016 (Редактирано) Това изглежда интересно, но пък се замислих, дори това устройство да е точно това, което си мислиш, не трябва ли и в операционната система на клавира да се поддържа миди интерфейс? Сега като го казваш се замислих! Но това може би работи като конвертор и преобразува единия сигнал в другия без да се поддържа от ОС на клавира, а преобразуването на сигнала да го прави машинката или не знам и аз. Не ги разбирам много, много! :D Нека някой, който е наясно да изкаже мнение! Редактирано Септември 6, 2016 от krasi625 Цитирай
a_c_ Отговорено Септември 7, 2016 Отговорено Септември 7, 2016 Ами нали през юсб можеш да си добавиш стилове в синтезатора. Няма как синтезатора да не поддържа миди. Цитирай
krasi625 Отговорено Септември 7, 2016 Отговорено Септември 7, 2016 Амии работи с General MIDI 2, но каква е разликата със стандартното MIDI (казвам го така, защото не знам термините). Цитирай
Lorimar Отговорено Септември 8, 2016 Отговорено Септември 8, 2016 Разлика между GM и GM2 - General MIDI 2 extends the basic features of the General MIDI, allowing for 256 sounds and 9 Drum kits(instead of 128 and 1). Или обяснено на бг GM има 128 звука и 1 Дръм кит, докато GM2 има 256 звука и 9 Дръм кита! Да попитам някой може ли да ми препоръча добър сервиз на КОРГ или майстор във Варна имам за смяна 2 LED Blue които не светят, но бутоните работят! Благодаря 1 Цитирай
stonsa Отговорено Септември 8, 2016 Отговорено Септември 8, 2016 Колеги да попитам някой от вас знае ли дали пичбенд от ПА1Х ще стане на ПА 50 CD ? Цитирай
krasi625 Отговорено Септември 9, 2016 Отговорено Септември 9, 2016 Разлика между GM и GM2 - General MIDI 2 extends the basic features of the General MIDI, allowing for 256 sounds and 9 Drum kits(instead of 128 and 1). Или обяснено на бг GM има 128 звука и 1 Дръм кит, докато GM2 има 256 звука и 9 Дръм кита! Да попитам някой може ли да ми препоръча добър сервиз на КОРГ или майстор във Варна имам за смяна 2 LED Blue които не светят, но бутоните работят! Благодаря Та по-добрият вариант е? GM or GM2? Цитирай
YordanStefanov Отговорено Септември 9, 2016 Отговорено Септември 9, 2016 До колкото съм запознат, пич бенда на pa1x е съвместим с този от pa800, а този от pa2x е съвместим с този от pa50 и pa500. На външен вид не виждам разлика, но все пак не съм ги пробвал лично. Цитирай
stonsa Отговорено Септември 9, 2016 Отговорено Септември 9, 2016 Разбрах,че електрониката им е еднаква остава дали пасват като размер. Цитирай
Lorimar Отговорено Септември 9, 2016 Отговорено Септември 9, 2016 По-добрият вариант... GM2 е разновидност на GM както съм обяснил просто имаш повече звуци и повече дръм кита, клавирите от нови поколения са GM2! Цитирай
krasi625 Отговорено Септември 9, 2016 Отговорено Септември 9, 2016 По-добрият вариант... GM2 е разновидност на GM както съм обяснил просто имаш повече звуци и повече дръм кита, клавирите от нови поколения са GM2! Е тоест с тази разновидност не мога да си свържа Juzisound? Цитирай
Lorimar Отговорено Септември 10, 2016 Отговорено Септември 10, 2016 Може разбира се, но с тази машинка дали ще тръгне и по-добре е на самия клавир да има MIDI OUT MIDI IN - сменяй ПА 300 с ПА 600 или ПА900! Цитирай
YordanStefanov Отговорено Септември 10, 2016 Отговорено Септември 10, 2016 то пък на па600 и па900 как хубаво работят на джузепето джаджите Цитирай
Recommended Posts