BlueZone Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 Някой свирил ли е на такъв амп с китара в нисък строй? Питам, защото смятам да си взема такъв амп, понеже като цяло ми допада и ще ми върши работа, обаче се опасявам, че с неговото 10-инчово говорителче няма да звучи съвсем добре със 7-струнна китара. Някакви мнения? Цитирай
musicman Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Защо не си вземеш китарата и не идеш в Икономов да пробваш Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 (Редактирано) Моят опит сочи, че ако смениш говорителя със Селесчън BL 10-100 neo, ще се върже със 7-струнната. Редактирано Октомври 9, 2009 от EAmechaniX Цитирай
hypermusic Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Пробвал съм го с моя Ibanez 7620 (drop A) и ми се стори леко запушенко Не съм имал контакти с този говорител (Селесчън BL 10-100 neo)...Може пък да звукне Цитирай
B.B.King Отговорено Октомври 10, 2009 Отговорено Октомври 10, 2009 Не сам го 4увал но излезе ве4е Вокс АС 4 ТV изцяло лампов -с 2 лампи и с 10 ин4ов Селес4ан на близка цена с изход за кабинет Има и вариант глава с кабинет Друг нов лампов амп-Леини куб 8 и 10 вата с 4 лампи и Селес4ан -трепа4 И Маршал Клас 5 - Не знам дали ги има ве4е в БГ но поне като данни и звук на видео са добри за студио за у дома и за малък гиг Някои ако има впе4атления да сподели ПС Извиняваи 4е е малко встрани от темата но понеже търсиш амп с говорител 10 а и аз също реших да предложа тези 3 нови варианта Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 12, 2009 Автор Отговорено Октомври 12, 2009 Направо ще ходя да го пробвам при Икономов, като ми остане време. Иначе и аз забивам със 7-мица, дропната на ла, така че ще видим. Като го взема (ако ме изкефи разбира се) ще споделя впечатления и някой и друг семпъл. Цитирай
Recommended Posts