Demetrii Публикувано Октомври 7, 2009 Share Публикувано Октомври 7, 2009 Здравейте, искам да попитам дали някой случайно има наблюдения над следния модел "евтин" бас. По-специално дали е толкова евтин, съпоставен с нормалните Warwick, SR серията на Ibanez /SR600, SR500/ и изобщо басове от този ценови клас. Ето за това говоря: http://www.thomann.de/gb/warwick_rockbass_..._standart_4.htm Питам, защото искам да получа специфичния ръмжащ звук, а да инвестирам близо 5 бона ми се струва доста трудно Така, че се търси по-евтин заместител един вид. Благодаря предварително на отзовалите се! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
joto Отговорено Октомври 7, 2009 Share Отговорено Октомври 7, 2009 Личното ми мнение е че нестава. Разходи се до Солун и пробвай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 7, 2009 Share Отговорено Октомври 7, 2009 Препоръчвам този модел: http://www.thomann.de/gb/warwick_rockbass_...ic_4a_black.htm Пробвал съм го и ми хареса, освен това е с адаптери, които се използват и в доста по-скъпи модели. В сравнение с Warwick Streamer Standard разликата в сумата не е толкова голяма, а в звука е доста осезаема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demetrii Отговорено Октомври 7, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 7, 2009 Благодаря за коментарите! joto - Можеш ли да ми кажеш по-точно къде в Солун? разбойник - спрял съм се на Warwick Streamer Standard, защото Mike Inez полва точно тази серия. /не RockBass разбира се / Интересното в случая е, че той дори сменя адапторите с EMG и тогава става забавно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 21, 2009 Share Отговорено Октомври 21, 2009 Не смесвай чувствата си към Майк Инес със звука на баса му Горната ми препоръка остава в сила. Естествено, свободен си да си купиш каквото прецениш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demetrii Отговорено Октомври 21, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2009 Хехе, не става въпрос за чувства. Не че нямам Интересно ми беше да чуя мнения от хора пипали и двата баса, колкото и абстрактно да звучи. Аз уважавам мнението ти и най-вероятно си прав за предложения модел, но понеже няма как да сравня и просто си питам Може би ще отида до Солун все пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
joto Отговорено Ноември 12, 2009 Share Отговорено Ноември 12, 2009 (Редактирано) Благодаря за коментарите! joto - Можеш ли да ми кажеш по-точно къде в Солун? разбойник - спрял съм се на Warwick Streamer Standard, защото Mike Inez полва точно тази серия. /не RockBass разбира се / Интересното в случая е, че той дори сменя адапторите с EMG и тогава става забавно... Убий ме немога да ти обясня, ходих с един приятел (басист). Ще намеря сайта там има някакви телефони, звъниш и питаш. Пичовете говорят английски. Жоро ( rudibass мисля) който има урок тука във форума ходи последно, ако той ти обясни... Редактирано Ноември 12, 2009 от joto Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demetrii Отговорено Ноември 13, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 13, 2009 Мисля, че намерих адреса. Най-вероятно е този магазин. Знам и още един поне, но никога не съм влизал защото в неделя не работят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
joto Отговорено Ноември 13, 2009 Share Отговорено Ноември 13, 2009 (Редактирано) Игзактли !!! Този е. Редактирано Ноември 13, 2009 от joto Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts