Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, искам да попитам дали някой случайно има наблюдения над следния модел "евтин" бас.

По-специално дали е толкова евтин, съпоставен с нормалните Warwick, SR серията на Ibanez /SR600, SR500/ и изобщо басове от този ценови клас.

Ето за това говоря:

http://www.thomann.de/gb/warwick_rockbass_..._standart_4.htm

Питам, защото искам да получа специфичния ръмжащ звук, а да инвестирам близо 5 бона ми се струва доста трудно :)

Така, че се търси по-евтин заместител един вид.

Благодаря предварително на отзовалите се!

Отговорено

Препоръчвам този модел:

http://www.thomann.de/gb/warwick_rockbass_...ic_4a_black.htm

Пробвал съм го и ми хареса, освен това е с адаптери, които се използват и в доста по-скъпи модели. В сравнение с Warwick Streamer Standard разликата в сумата не е толкова голяма, а в звука е доста осезаема.

Отговорено

Благодаря за коментарите!

joto - Можеш ли да ми кажеш по-точно къде в Солун?

разбойник - спрял съм се на Warwick Streamer Standard, защото Mike Inez полва точно тази серия. /не RockBass разбира се :) /

Интересното в случая е, че той дори сменя адапторите с EMG и тогава става забавно...

• 2 weeks later...
Отговорено

Не смесвай чувствата си към Майк Инес със звука на баса му :)

Горната ми препоръка остава в сила. Естествено, свободен си да си купиш каквото прецениш.

Отговорено

Хехе, не става въпрос за чувства. Не че нямам :godbless:

Интересно ми беше да чуя мнения от хора пипали и двата баса, колкото и абстрактно да звучи.

Аз уважавам мнението ти и най-вероятно си прав за предложения модел, но понеже няма как да сравня и просто си питам :godbless:

Може би ще отида до Солун все пак. :punk_guitar:

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
Благодаря за коментарите!

joto - Можеш ли да ми кажеш по-точно къде в Солун?

разбойник - спрял съм се на Warwick Streamer Standard, защото Mike Inez полва точно тази серия. /не RockBass разбира се :rolleyes: /

Интересното в случая е, че той дори сменя адапторите с EMG и тогава става забавно...

Убий ме немога да ти обясня, ходих с един приятел (басист). Ще намеря сайта там има някакви телефони, звъниш и питаш. Пичовете говорят английски.

Жоро ( rudibass мисля) който има урок тука във форума ходи последно, ако той ти обясни...

Редактирано от joto