Лелдорин Публикувано Декември 5, 2005 Публикувано Декември 5, 2005 здрасти.ами проблема е следния.като свиря,на някой от прагчетата от 7 нагоре се чуват вибрирания и жужене.и като правя акорди се чува и е много гадно.всичко бръмчи.от какво може да е?до 1 седмица не правеше така.струните ли издъхват нещо? Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 1. Смени струните 2. Вдигни си малко височината на струните 3. Настрой си тръс рода Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 5, 2005 Автор Отговорено Декември 5, 2005 оп забравих.класическа мерси гласиерайс,но какво е тръс род? Цитирай
npace Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 ами едно такова, дето го няма на класическите иначе е една... пръчка дето ти изправя грифа и съответно ако я "отхлабиш" го оставя да се огъне малко. което ме навежда на мисълта, че може да ти се е изметнал грифа. нали винаги си настройвал Ла на 440 херца? демек да не настройваш китарата правилно, но в по-висока тоналност? или по-лошо...да си сложил метални струни? Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 5, 2005 Автор Отговорено Декември 5, 2005 не съм.китарата учителят ми я е настройвал.питах го и каза нещо за италиянска настройка или нещо такова.не разбирам много добре.иначе грифа не е крив.та китарата няма 1 месец още.не съм свирил чак толкова Цитирай
Queroth Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 ми незнам аз доколтото съм информиран т'ва жужене е когато струната опира в друго прагче или нещо самото прагче се е поизвадило примерно на акустичните кремони , колкото съм виждал на всичките СИ на второ прагче жужи и е супер гадно Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Струните жужат, когато не хващаш хубаво акордите... Аз поне така си го обяснявам (поради личен опит), иначе - не знам от какво може да е. Цитирай
Recommended Posts