kolio_k Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Заших му отгоре и едни китарки, колкото да има. Не се получи кой знае колко, нито като саунд, нито като свирене, ама аз много не вдявам от записи, пък и идеята беше просто за купона. Браво на Токата за парчето и на Ивелин за аранжимента Не знаех? Цитирай
tocata Отговорено Ноември 30, 2009 Автор Отговорено Ноември 30, 2009 Коко смазал си брат....................... Елегантен и стилен страшно си обадил.... Не знаех че това парче ще възбуди такива хубави страсти. Но да, песента си е хубава..... Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Мерси много, изключително се радвам че ти е харесало. Правих го много набързо и ми се стори доста зле като го чух, сега се заслушах пак, не е чак трагично ( сигурно защото парчето е толкова приятно де ) Цитирай
Бицев Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 УтепАло се е! Много интелигентен аранжимент и вокална интерпретация, а китарата е така на място като 'там да се е родила', безупречно вплитане в единен аранжимент, браво! На това му викам класа - първата ми неволна мисъл (позабравил какво знам за тези имена и като чух пеене на български) беше "Евала на тия нашенци! Те няма да ни посрамят на коя да е сцена по света и навсякъде шапки ще им свалят!" ... А после си дадох сметка, че те всъщност са.. на "коя да е сцена по света" и там им свалят шапка. Да не забравяме, че и оригиналната композиция е от още един такъв, от същата класа. Живи и здрави да сте, осветихте ми празниците! Цитирай
Recommended Posts