Fenix Отговорено Октомври 3, 2009 Автор Отговорено Октомври 3, 2009 ^ Мерси, но в моя случай 270 евро ми е от тука чисто ново (безплатна доставка). Аз тия ако ги търся на старо, търся около 150 евро. Моя Бандит за толкова го взех (нов е 300) интересно ми е как звучи, ще го пробвам определено. Цитирай
Yves Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Аз го споменах в тоя смисъл, че можеш да пообсъдиш с него как е...явно го е притежавал Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Тей или инак днес записвах и пробвах, спретнах нещо и за всеобща употреба и във връзка с темата. Не знам дали ще е полезно, но реших да оспамя. Ето го ЛИНК-а. Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 30, 2009 Автор Отговорено Октомври 30, 2009 Тъй тъй, след около 3 часа прекарани в MusicStore и около 2 от тях в единия от тест стаичките, мога да споделя впечатления. Не можах да пробвам моя преамп, та впечатленията ми са като цяло за амповете. Peavey Windsor Studio (350€) - Хора, бягайте надалеч! Това докарва звука на пържене на яйца много близко, но не е толкова вкусно. Успях да докарам всякакви звуци на "човещинка" или "душицата", както викат хората, като си я "изпуснеш". От тънка и съвсем леко намекваща за аромата си душица, до full blown, "след кацата с боб" душица. И това наричали крънч... Явно хората са прави в ревютата в нета. Ако смениш говорителя и още не знам си кое си и зазвучавал. Повер Спънджа, както се нарича опцията биваше. Ревърба беше от същия клас на Пиви Бандит, който струва същите пари. От 300 евро, предполагам за ривърба са отишли я 5 я не. Аз давам 10 за да го махнат... Абе с две думи тотално разочарован. пробвах и други неща. Hughes&Kettner някакъв модел 25 tube или 25 anniversary или нещо такова (485€) - много приятен амп с много хубав чист канал и дърти звук. Малко повече ми се искаше от него, но това е защото свиря определен тип музика. Учуден бях, че няма Лууп за ефекти. Orange Tiny Terror (680€) - китариста на групата ни има големия му събрат (1680 евра) и е един от перфектните ампове. Нормално, за тия пари вече опира само до вкус, все звука е страхотен. Реших да пробвам по-малкия му събрат (има само един канал, няма лууп и еквалайзера му е едноканален). Страхотен звук! И мйетъл и рочец и чисти звуци. Баца си на 7 и на 15 вата без проблеми. Би ставал за вкъщи. Ма много пари брях... Fame 5W мъник (88 €)- туй малкото просто ми легна на сърцето. Някак си сладък дизайн, и много готин звук. Разбира се чист само. интересно ми е с моя предусилвател какво ще изкара? 6 инча, но някак си всички тия за "трябват ти минимум 1х12" заглъхват. Сериозно се замислям, страхотен практис амп. Чудя се не може ли да му се вкара и един ефектс лууп Пробвах още 2-3, но сега трябва да изчезвам. Цитирай
Recommended Posts