Queroth Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 азм електрическа Custom Made Cremona акустична Lauren тука си кибича , но се надявам да посъбера парички и ... да се сдобия с нещо добро
kirk-hammett Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 (Редактирано) еми аз свиря на Yamaha ERG 121 сега мисля да си купя Ibanez RG320FM или Ibanez GRG270B Редактирано Декември 14, 2005 от kirk-hammett
Burton Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 (Редактирано) Язе свиря с това - Делян Обретенов custom по модел на Jackson Kelly: тяло ash /ясен/, bridge адаптор DiMarzio Norton, Floyd на Boston Редактирано Декември 16, 2005 от Burton
cecomeco Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Е след всички тия яки китари дано се включи Пешката (Свирациус) след мен за да стане по-ясна картинката в групата ни. Поне ще се посмеете. Аз свиря на Орфейче петнайста употреба а неговата Кремонка дори не е сгобена в момента но е добре боядисана. Басиста ни свири с Пълдин който май не е и негов. Имам и една Кремона с която си правя опити и един Скаяр който вади най-гнусен звук от всички изброени до тук. П.П. И всичко е с ток и жица да не забрамяме.
don_pepinio Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 HOHNER ST59 don_pepinio-model Тази втората съм я правил аз! :twisted:
Smokejack Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Ibanez S 540 custom made,снимка има в профила ми! Другата ми е Aria Pro 2-magna series И в най-скоро време смятам да се сдобия с един Musicman-SUB 1 series Акустична нямам,ама и такова животно ще трябва да купувам скоро!
Rud Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 А аз сега съм с един скандинавски Морган,който е като стратокастер H S S и смея да твърдя,че звучи по-добре от всички стратокастери които съм имал,а те не са никак малко-4 на брой
Aresius Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Електрическата ми китарата е SQUIER Fender Stratocaster Bullet Series. Купих я преди 10-11 години за около 410$ (струваше ми 22500лв, а доларът тогава бе 50л!). Вече много години си карам с нея и съм много доволен. Не смятам скоро да си взимам нова китара, е освен ако не ударя шестица от тотото Акустичната ми китара е... забравих и марката Странното при нея е, че е някакъв хибрид между класическа и уестърн китара... в смисъл, че грифът и е по-дебел от уестърн китарите, но пък е и по-тънък от класическите китари (знам това, защото преди имах класическа китара). :guitar:
TONY Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 А аз сега съм с един скандинавски Морган,който е като стратокастер H S S и смея да твърдя,че звучи по-добре от всички стратокастери които съм имал,а те не са никак малко-4 на брой потвърждавам защото беше мой ама акво да се прави Гибсън СГ иска жертви
zmeq Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 (Редактирано) аз "свиря" на този Орфеи модел ....ъъъъъъъъъъъъ...ми не знам.. модел мотика :green: http://z13.zupload.com/download.php?file=getfile&filepath=38 акустичките са ми 2 кремонки Редактирано Януари 14, 2006 от zmeq
Recommended Posts