razorhbk Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 (Редактирано) Искам да се науча да свиря на пиано ,но у нас няма място за голямо пиано и реших да си взема синтезатор. Видях че в технополис има ,ако някой може да ми каже става ли нещо от тях ,защото не разбирам . Редактирано Септември 25, 2009 от razorhbk Цитирай
SOLO Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Техномаркет зареждат от Динакорд. Ако и Технополис зареждат от тях си е мъка. Казвам това, защото Динакорд ми казаха цена за една свирка 3 500 лв, при положение, че от друг магазин ми искат за същата 2750. Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 недей купува от магазин за техника. обиколи музикалните магазини и си харесай нещо хубаво според джоба си (ако финансирането ще бъде осигурено еднократно от родителско тяло - никога не вреди да изкрънкаш някоя и друга стотачка отгоре - в името на качеството, разбира се, тъй като с първия инструмент обикновено се свири доста време). а ако търсиш нещо баш евтиния - в оказионите и заложните къщЯ можеш да намериш понякога и съвсем нелоши неща. Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Само че синт и пиано са съвсем различни неща, зависи до каква степен искаш да се научиш. Цитирай
Recommended Posts