Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Звука, освен от микрофона доста зависи от микрофонния предусилвател. Вградените микрофонни ампове в пултовете Берингер не са много добри. По-скоро се ориентирай към някакъв микрофонен амп, примерно този или в краен случай този

Значи, ако правилно съм разбрал без значение какъв микрофон взема, няма да ми върши работа без микр.амп, така ли?

Благодаря за отговора.

Отговорено

Като гледам, микрофонния амп в клипчето е ART Tube MP, който не е кой знае какво, но при всички положения е по-добър от вградените такива в пулта Берингер. Ако си решил да взимаш микрофона, защо първо не го пробваш в пулта и ако тогава не ти допадне звученето може да вземеш същия ART Tube MP като от видеото (чисто нов струва около 70лв.)

Отговорено
интересува ме дали ще даде същия звук като този на клипа без значение какъв е пулта или не?

Може да не даде. Зависи дали ти е толкова дебела изпълнителката  :D  :D  :D

Не се стърпях...

Отговорено

Като гледам, микрофонния амп в клипчето е ART Tube MP, който не е кой знае какво, но при всички положения е по-добър от вградените такива в пулта Берингер. Ако си решил да взимаш микрофона, защо първо не го пробваш в пулта и ако тогава не ти допадне звученето може да вземеш същия ART Tube MP като от видеото (чисто нов струва около 70лв.)

И аз си мислех за този вариант да го чуя в пулта, само не знам дали ще го имат наличен...

Мислех си, и за друг микрофон на  Rode NT-1A но не знам дали с този пулт ще има смисъл от такъв микрофон-или звученето ще е пак сходно?

Най-близкия магазин на Дайнакорд ми е в Сливен нямам идея как е магазина им там, ако някой знае нека да пише?

Благодаря за помощта. :godbless:

интересува ме дали ще даде същия звук като този на клипа без значение какъв е пулта или не?

Може да не даде. Зависи дали ти е толкова дебела изпълнителката  :D  :D  :D

Не се стърпях...

Ами можеше и изкара да напиша, но кой знае какво щеше да си помислиш! Ни ми се вярва изпълнителката да е на тези килограми от здраве, така че надали е много смешно!

А лично на мен ми харесва как пее, слушам пеенето не го гледам... 

Благодаря за помощта по темата. Извинявам се за оффтопика.