Jump to content
Българският форум за музиканти

Randall Rg200g3plus


death^metal

Recommended Posts

Трудно ми е да намеря подходящи за мен аудио семпли за този модел. Дали случайно (или не) някой не притежава подобно нещо?

Само да подчертая, че модела от който се интересувам е без "D" в артикъла на продукта.

 

Официален сайт;

Комерсиален сайт.

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз съм пробвал 75 ватовата версия в фактор.Готоин чънк има сравнително добър хибрид но ако ще си взимаш амп по добре за тези пари погледни нещо 2 ра ръка.Може от тони да излезе някои як амп :cheers2:

Редактирано от Dball
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готин е за метъл, но трябва да е усилен твърде много за да почне да звучи (иначе е fuzzy). По-добре си вземи някой по-маломощен дори и за клуб тоя е твъре силен. Моя имаше фабричен дефект ( за който съм и чел във форумите на рандал): когато се усили и master и level volume-то над 6 му се включваше защитата и започва да прекъсва за по 4-5 секунди. Дефекта го оправиха във Фактор, ама имам съмнения, че просто са му намалили мощността дотолкова, че да не се включва защитата(но така и така усилвателя си остава много силен). Ако ще си купуваш, помоли продавача да ко пробваш доста надупен, за да си сигурен че не е дефектен.

Редактирано от aliximika
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, ако го има наличен във Фактор със сигурност ще го чуя, още тия дни. Интересни неща разправяте, keep going :thx:

 

А ако взимам нещо втора ръка ще е само баба Меса с три ректума, ама под 2 бона не мога да си доставя засега (само кратуната) :cheers2:

Редактирано от death^metal
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aма викай по-силно - не те чувам!

 

По темата;

Преди две години, във Фактор си избирах кубе и се сблъсках с дата модела на Рандал - Г2 И Г3

Който и да вземеш -няма да сбъркаш.

Редактирано от EAmechaniX
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"RM100 (MTS серията)"

 

Т'ва много блусарско ми изглежда, мен ми трябва за тресня...а и "повечко парички" в случая е към 2300 отгоре на тия 1600. :greenangel:

Редактирано от death^metal
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брато, аз имам 75ватовия предшественик на тази серия. Вече 3та година кара. Държи се идеално. Ползвам му вградения дистер и ми се струва доста прилично.(за справка чуй парчетата в профила на бандата ми, ако те интересува - долу в подписа :greenball:).

Наистина смятам, че не ти трябват 200W. Аз с 75 на живо не свиря с master volume повече от 4 - прави му сметка при теб как ще е! А и за домашно свирене мисля, че ще ти е доста.

Аз лично ще те посъветвам ако толкова искаш да са 2 говорителя да си вземеш 100W. Ако не държиш - 75W, пак няма да сбъркаш.

Но в тоя ценови клас мисля, че Randall е правилен избор :greenangel: .

Преди време Фактор ги бяха поразпродали въпросните кубенца, но сега може да са вкарали нови. Инфото ми е от няколко месеца, така че трябва да отидеш на място.

Само ще ти кажа(сигурно ти е ясно де), че ако се надяваш да докараш по-добър звук от лампи - забрави. Свирих с мойта китара през Garland - еми няма база за сравнение. Но за тия пари - толкоз!

Успех!

Редактирано от Crimson
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми пробвах някои лампи, част от тях доста прехвалени. Не са моите. Примерно разбрах, че няма да имам VOX АС30 и Line6 Spider III 120 <_<

Колебая се вече 2 месеца за един Фендер Deluxe VM (имам сантименти към кривоча на фиендер), много богат звук с кривоч, недостатъчно добър клийн, ма не ми пука много за клийна де. Ясно е, че одма взимам Меса трипъл на прилична цена, обаче, както се изрази един познат, треа на домоуправителя да направя тетрадка с график кога ще свиря, та да излизат хората извън блока на разходка докато чегрътам :rocker:

Да не говорим, че е 70 кила главата с кабинета на баба Меса...А рандалчето е с 1 лампа, надявах се да не му трябва набримчване за да извади звук, ама не би...

Не знам......засега на Амплитюб :rocker:

 

Между другото, приятна банда си имате, на български звучи в пъти по-истинско, не спирайте :greenangel::greenball::thumbs_up::drummer::rocker:

Редактирано от death^metal
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах днес RМ100-цата, има пУтенциал в него, ама тряснярските модули ги нямаха, само некви крънЖове и един Treadplate модул, който не е лош, но не е моя звук. Рокенрол ис деад, всичките метъл и кор звучащи модули са изкупени, а чистите и крънЖовете си стоят :thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.