keeper Публикувано Декември 2, 2005 Публикувано Декември 2, 2005 Мисля да си поръчам един такъв адаптер - интересува ме дали някой може да ми каже нещо за него - от опит евентуално. Спрял съм се на L-280SN Neck позиция ще го ползвам - за клиин и малко драйв тип Клептан. Очаквам мнения. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 щом е затакъв драйв, всичко става Цитирай
bulby Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Ще поръчваш от http://www.billlawrence.com надявам се ? :think: Щото знам, че има адски много ментета Original Bill Lawrence (питай synchu за повече insight по темата ) Цитирай
keeper Отговорено Декември 2, 2005 Автор Отговорено Декември 2, 2005 Точно от там ще си ги поръчам - но исках да чуя поне 1 мнение на притежател на някой пикъп. Цитирай
synchu Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Точно от там ще си ги поръчам - но исках да чуя поне 1 мнение на притежател на някой пикъп. ммдам Единствения сигурен начин за оригинален е да си поръчаш оттам. Аз имам Л500 и е страхотен и много му се кефя. Лорънсите имат доста специфичен звук и не всички им се кефят, но на мен ми харесва много. Щях да си поръчвам още един Л500 и два сингъла, но като че ли не ми се чака 2-3 месеца, та затова от 5-6 години съм в период на чудене (дет се вика досега да ги бях поръчал и да бяха дошли) ) Цитирай
keeper Отговорено Декември 4, 2005 Автор Отговорено Декември 4, 2005 Може ли да си изпрося един семпъл - защото се чудя и за Л500 - ама те имали 4 разновидности - кой точно имаш, и знаеш ли каква тояно е разликата. Цитирай
synchu Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 Може ли да си изпрося един семпъл - защото се чудя и за Л500 - ама те имали 4 разновидности - кой точно имаш, и знаеш ли каква тояно е разликата. Ами Бил е правил доста разновидности през годините на L500. Моя е Л500 - Л. За семпъл - надявам се тия дни да успея да запиша или да се сетя за нещо от архивите... че нещо много лудница напоследък Цитирай
synchu Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) Драснах тук докато си дрънках репетиционно един семпъл и го изпратих на gmail.com. Малко ривърб и компресор има. Гуд лък Label: synchu, title: L500 demo EDIT: имай предвид, че китарата е Уошбърн Н2 и е alder с доста малко и тънко тяло и самия и звук е доста звънлив и със средни, което си оказва немалко влияние върху общия звук. Първата част е с малко гейн, втората с повечко Редактирано Декември 5, 2005 от synchu Цитирай
Recommended Posts