dim444o Публикувано Декември 1, 2005 Публикувано Декември 1, 2005 Не ми се е налагало досега и затова не знам подобна програмка!Трябва ми нещо елементарно,подобно на Nero Wave Editor,но да отваря и миди! Благодаря предварително! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) Пробвай Сонар. Ако съм те разбрал правилно, трябва да ти свърши работа. Редактирано Декември 5, 2005 от CorvusCorax Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 (Редактирано) Сонар, Кюбейс, Аудишан, Гига студио, и всяка друга секвенстерна програма ще ти свърши работа Ако е нещо елементарно за рязане пробвай някой от старите продукти на Кейкулок по леки са и няма да ти тормазят машината Редактирано Декември 6, 2005 от f1_sound Цитирай
martist Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Сонар, Кюбейс, Аудишан, Гига студио, и всяка друга секвенстерна програма ще ти свърши работа Ако е нещо елементарно за рязане пробвай някой от старите продукти на Кейкулок по леки са и няма да ти тормазят машината Батка с Гига студио не може да режеш миди! Най-известни програми за работа с миди са Сонар и Кюбейс. Цитирай
Начинаещ Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 ама да е 5.0 щото 4.0 има много слаб аутпут сигнал и немаш кяр от нея, само че имаме предвид че 5.0 незнам що (може би от сони са виновни) е мнооо адски мноо тежка и тормози машината, и ако са мноо каналите на мидито ше има да чакаш доволно Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 (Редактирано) Щом е продукт на SONY, не е учудващо... <_> Редактирано Декември 12, 2005 от Craig Цитирай
Recommended Posts