prodanoff Публикувано Септември 21, 2009 Публикувано Септември 21, 2009 (Редактирано) Търся текстописец, който ако има свободно време да ми напише думите за една песен. Нямам възможност да платя, единствено ако сте от Бургас бирата е от мен Та към песента, искам думите да са сходни с Тези както и тематиката. Мелодия няма, все още я пиша. Та може да пишете каквото си искате само да е подобно на гореспоменатата песен, както и да има не повече от 5-6 думи на стих. А ако не можете на английски може да ми я пратите на български и аз ще я приведа. Ако имате въпроси питайте в темата, а относно думите може да ми ги пратите чрез ЛС. Редактирано Септември 21, 2009 от 6KyMb@ta Цитирай
Кристас Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Търся текстописец, който ако има свободно време да ми напише думите за една песен. Нямам възможност да платя, единствено ако сте от Бургас бирата е от мен Та към песента, искам думите да са сходни с Тези както и тематиката. Мелодия няма, все още я пиша. Та може да пишете каквото си искате само да е подобно на гореспоменатата песен, както и да има не повече от 5-6 думи на стих. А ако не можете на английски може да ми я пратите на български и аз ще я приведа. Ако имате въпроси питайте в темата, а относно думите може да ми ги пратите чрез ЛС. я по-добре си напиши музиката първо Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Според мен, първо избери текста, после пиши музиката по него. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Октомври 13, 2009 Отговорено Октомври 13, 2009 Определено по-добре музиката Нямаш идея как се пише музика по изчанчен текст Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 И защо така мислиш? Много от най-добрите БГ песни са писани именно по текст на поет. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 Отдавна не бях влизал, за да отговоря на този въпрос Няма спор, че казаното от Евтим е така Предполагам обаче, че въпросните поети, по чиито текстове е писано, сигурно са разбирали от рима, ритъм и силабическо стихосложение... Иначе просто не му блазя на композитора на музиката. P.S.: В този пост споделям личното си мнение в следствие на сблъскването ми с нелеката задача да пиша музика по криви и изчанчени текстове. Ако не сте съгласни - вие си решавате... Цитирай
Recommended Posts