ultramega Публикувано Септември 21, 2009 Публикувано Септември 21, 2009 Отвреме навреме ме прихващат и ми се досвирва нещо по така Droped6-th Миксирането нещо не ми се отдава много . Иначе структурно прилича на песен, та на някой ако му хрумне нещо като вокал ще е добре дошъл Цитирай
aitapeapea Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 RESPECT !!! Жестоко е като идея. Много ми харесва. Една идея , като препоръка , може да пробваш да раздвижеш баса да не свири само по китарите , а примерно нещо по walking. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 Оха, много южняшко е това Евала, супер е музиката! И солото е ненормално. Абе чук \m/ Цитирай
Heartman Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 Много готино заприлича ми на Р.А.Т.М. отначало ,но нататък стана още по-хубаво и солото е яко и мелодийките с китарката.Наистина липсва някой да кресне,да викне,да запей Цитирай
ultramega Отговорено Септември 22, 2009 Автор Отговорено Септември 22, 2009 Мерси за отзивите :) aitapeapea, найстина е семпличък баса . Редя го с мишката и е доста досадно. Някой ден имам намеренията да си купя и бас , но сега са кризисни времена Иначе ако някой не го мързи може да ме светне как да си подобря омазания микс, макар че знам че не е за два три реда .... Цитирай
Recommended Posts