Glen Sobel Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Доста барабанисти харесвам: Virgil Donati,Mike Mangini,Mike Portnoy,Dave Weckl и много други. Последните 2 години доста ме заинтересува стилът,техниката и начинът на свирене на Glen Sobel. Какво мислите за него ? Лично на мен в момента ми е любим барабанист,както и Virgil Donati. Поздравявам ви с две изпълнения на Glen Sobel: Цитирай
nosorozitemu Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Доста е добър. Не бях гледал нищо до сега, но наистина съм доста приятно изненадан. Айде да се потретя http://www.youtube.com/watch?v=WKCIUpW3q9s Лошият батко Gavin Harrison Цитирай
mike_portnoy Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 И аз бях приятно изненадан от Glen Sobel, за пръв път го чувам. Много прецизен и техничен барабанист. А за Gavin Harrison изобщо няма какво да коментирам.... Цитирай
Glen Sobel Отговорено Септември 19, 2009 Автор Отговорено Септември 19, 2009 И аз бях приятно изненадан от Glen Sobel, за пръв път го чувам. Много прецизен и техничен барабанист.А за Gavin Harrison изобщо няма какво да коментирам.... Значи ви хареса Glen Sobel. Той е барабанист на Impellitteri. Интересна група. Glen Sobel има и доста участия с Paul Gilbert: Тук прави реклама вероятно на тези барабани: Цитирай
Prodrummer Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Много яко върти палките! Просто знае точния момента и стаа мн ефкетно! Знам че тва са циркаджийски номера и по - това не се определя кой колко е добър но все пак и това не е толкова лесно и наистина прави впечатление! Цитирай
Glen Sobel Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 Тук не става въпрос как върти палките и тнт. Ако си го гледал внимателно и слушал точно какво свири,може да разбереш колко е добър и техничен. Ако говорим за богове това са Virgil Donati , Denis Chambers , Dave Weckl и тнт. Цитирай
Prodrummer Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Чакай сега! Аз си казах мнението! Нали това е заглавието на темата! И после уточних че зная че това не е най - важното, видях че е техничен но освен това че въртеше палки не ми беше през повечето време интересен! Има много барабанисти не толкова добри технически като него но свирят много по интересни неща! И все пак това си е моето мнение и ако на някой не му харесва не му го налагам! Цитирай
niacin Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Благодаря за инфото за Глен Собъл! Не го бях виждал и аз. Какво мисля: бих искал да мога да звуча като него, но не и да изглеждам като него. Подребата на сета, стойката и изражението не ми е по-вкуса. Но по-важното е как звучи. А той е супер ритмичен и сложен и звучи много на място с музиката. Цитирай
Glen Sobel Отговорено Септември 29, 2009 Автор Отговорено Септември 29, 2009 Благодаря ви за мненията. Наистина сега има доста барабанисти с различни стилове. Virgil Donati е способен да комплексира всеки. Цитирай
kiusha82 Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Наистина Върджил е луд....Имам някъде това видео Power Drumming и там свири едно парче в 25/16 мисля ,че беше ама не съм 100% сигурен.Та мисълта ми е,че е УЖАСНО сложно .Така ме замотва с неговите работи ,че ме замотва с тактуването.Пендел от всякъде Цитирай
Glen Sobel Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 Няма равен на Virgil. Луд е . Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 "Ако говорим за богове това са Virgil Donati , Denis Chambers , Dave Weckl и тнт. " за теб може и да са но за други тези не фигорират! аз лично нито един от тези не харесвам че свирят спор няма много добри! А тези палячовщини с палките тва ли го прави голям??? тогава може да погледнеш Godsmack техния дръмър Shannon Larkin но явно няма да ти хареса! Цитирай
Glen Sobel Отговорено Октомври 3, 2009 Автор Отговорено Октомври 3, 2009 "Ако говорим за богове това са Virgil Donati , Denis Chambers , Dave Weckl и тнт. " за теб може и да са но за други тези не фигорират! аз лично нито един от тези не харесвам че свирят спор няма много добри! А тези палячовщини с палките тва ли го прави голям??? тогава може да погледнеш Godsmack техния дръмър Shannon Larkin но явно няма да ти хареса! Glen Sobel не е кой знае какво. Наистина доста добър и техничен барабанист е. Не се обиждай,но Shanon Larkin няма място и няма шанс да се класира из между редиците на Virgil Donati,Dave Weckl и Denis Chambers. Тук нещата са доста далечни и говорим за коренно различна музика,свирене и умения. Трябва повечко да погледаш Virgil. И ето тук мога да те изненадам приятно с един Български барабанист,който е личен приятел с Virgil Donati и Dave Weckl. Ходил е в Америка на drum събирания и jam sessions. Eто виж го нашият Стоян как кърти : http://www.youtube.com/watch?v=4F4e52WRfeA Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 (Редактирано) приятелю ти не се засягай но това че Shannon Larkin не свири като твойте "идоли" незначи че има слаба техника и не може да изсвири нещата който тези твои "богове" свирят. ти стигни нивото на Shannon Larkin пък тогава може да кажеш кой колко и какво може да свири и кой е бог. Има 100000 барабанисти който свирят 10000000000 пъти по добре и по технични неща. това че ти слушаш само тези сие твой дерт. мога да ти кажа кой са боговете според мен Джон Бонъм,Бил Уорд,Кози Пауъл,Вини Епис ето ти една малка част от тях! или те не могат да свирят? замисли се малко и ще видиш че повечето неща идват от тях!ООООооууууу забравих Иън Пейс ! иначе евъла на барабанистите който се кефиш. Ееее браво на Стоян комшито има стена за къртене да го викнем! Редактирано Октомври 4, 2009 от NeonGod Цитирай
Recommended Posts