TheNextDimension Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Страхотно парче !!! Въвеждащата част ме кара да правя даправя асоциации малко със Сатриани и неговата Time Machine (без да има прилика естествено, просто вътрешно усещане за това) ... СТрахотно е ... Как бих искал един такъв идеен музикант и добър техничар в бандите ми Поздравления отново - пазя и първия инструментал който беше постнал и си го припомням с кеф наистина често. Очаквам и следващите ти работи... и благодаря, че ги споделяш Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 2, 2005 Автор Отговорено Декември 2, 2005 Оооо блгодаря ти, това е страхотен комплимент! Твоята музика е на много високо ниво и когато чета това което си написал ми дава енергия за нови подвизи. Ами аз в момента работя (по скоро от снощи) върху ново парче и днес ще го постна. Поздрави!!! Росен!!! Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 И на мен много ми хареса - и като идея и като звук! Напомня ми много на ТОТО по смяната на ритмите ... Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 3, 2005 Автор Отговорено Декември 3, 2005 И на мен много ми хареса - и като идея и като звук! Напомня ми много на ТОТО по смяната на ритмите ... Благодаря ти! За мен е чест , когато такъв музикант , като теб хареса нещата ми. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 3, 2005 Автор Отговорено Декември 3, 2005 Абе хора, я кажете как ви се струва този вариант. Смятам че инструментала е пред завършване , кажете кое ви харесва и кое не , хич не ми спестявайте критики. Luchi In Love последен вариант Благодаря ви предварително!!! Цитирай
fracture Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Мания Пробвай това в началото да замениш с цигулки, които да се чуват и по-нататък (някъде към 3 тата минута и 45-тата секунда). Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 3, 2005 Автор Отговорено Декември 3, 2005 Мания Пробвай това в началото да замениш с цигулки, които да се чуват и по-нататък (някъде към 3 тата минута и 45-тата секунда). Хммм интересно звучи , но не рзабрах ... имаш предвид че интрото не е с подходящ звук и след като заменя звука да го ползвам и по натам .. това ли имаш в предвид? Цитирай
fracture Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Ааааааа не ! Съвсем подходящ си е звука на интрото, просто аз си направих асоциации с цигулки - затова така писах, пък и може да се пробва да се види какво ще стане. Но ако са цигулки - не може да се оставят да звучат само епизодично, трябва да им се осигури и друго място ... работата е там, че като слушах парчето, си представих че ще е супер да се изпълнява със симфоничен оркестър, но ти не ми се впрягай, то по някой път фантазиите ми не са здравословни. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 3, 2005 Автор Отговорено Декември 3, 2005 Ааааааа не ! Съвсем подходящ си е звука на интрото, просто аз си направих асоциации с цигулки - затова така писах, пък и може да се пробва да се види какво ще стане. Но ако са цигулки - не може да се оставят да звучат само епизодично, трябва да им се осигури и друго място ... работата е там, че като слушах парчето, си представих че ще е супер да се изпълнява със симфоничен оркестър, но ти не ми се впрягай, то по някой път фантазиите ми не са здравословни. Ами да идеята е супер за оркестъра ..... ще се пробвам тези дни изцяло така да го направя ... макар че тва е доста финна работа )) иначе цигулките ги има постоянно но са по назад изтеглени Цитирай
Recommended Posts