DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 Росене, в твоя случай поговорката 'бърза работа - срам за майстора' се е поизкривила малкосега е 'бърза работа - срам за нас' евала. много ми харесва, много готина идея, супер е направо. и звука е убиец. браво!!!! Благодаря за хубавите думи морски приятелю , но идеаята си заслужава по добро изпълнение , така че ще поработя върху нея по сериозно, че сега като я слушам ме е малко срам , но ще поправя нещата и скоро ще я постна във завършен вариант!!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 идеята е страхотна. звучи много, как да кажа.....студийно в началото може би малко-по мелодично може да я подкараш, за да създадеш някаква готина нагласа за слушане на парчето поне според мен де, какъв съм аз че да давам акъл Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 идеята е страхотна. звучи много, как да кажа.....студийно в началото може би малко-по мелодично може да я подкараш, за да създадеш някаква готина нагласа за слушане на парчето поне според мен де, какъв съм аз че да давам акъл идеята ти за някакво интро е страхотна , вече ми хрумна как ще оркестрирам интрото и каква ще е хармонията .......... ще стане трепач Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 темата е много добра ако сложиш още една ше е върхът.БРАВОС Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 Страшотно е Мн кефи P.S we-want-more!-we-want-more! Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 Благодаря за отзивите , радвам се че ви е харесал инструментала , скоро ще постна малко по изпипан вариант. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 Ето една леко по нова версия Нова версия скоро очаквайте краен вариант с брас и цигулки Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Браво и на мен ми харесва Страшно добре е замислено и осъществено Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Браво, много е добро инструменталчето! Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 Благодаря ви за отделеното време и внимание ) Много се радвам че ви е харесало!!!! Цитирай
Geo Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Приятелю,както винаги си върхът!!! Направо си генератор на убийствени идеи!!! Радвам се,че има такива музиканти сред нас. :hello: Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 Благодаря ти!!! .... Честа да те познавам е изцяло моя , между другото утре вземам дисковете Цитирай
Geo Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Благодаря ти!!! .... Честа да те познавам е изцяло моя , между другото утре вземам дисковете Ще чакам мнението ти :read: Цитирай
Zlatanov Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 споделям всички мнения до тук ... мн гот Цитирай
Recommended Posts