Jump to content
Българският форум за музиканти

Dedomito Rock Ozone 4


dedomito

Recommended Posts

http://www.4shared.com/account/file/132744...ck_Ozone_4.html

 

http://www.4shared.com/account/file/132744...Ozone__4_M.html

 

Това с М е с малко обработка след смесване , стана по-силно но за по-добро не съм сигурен .

Пробвах тези дни Озон 4 и без съмнение мога да кажа , че е една от най-добрите програмки . За песента вие ще кажете става или не . Приемам коментари всякакви . Към момента съм го слушал на колони - Криейтив 5+1 и слушалки АКГ К-55 и звучи добре .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С какво записваш китарата, чейна какъв е

 

В случая е / ВСТ на трака / - Ревалвер 3 / пресет - Мюзик 1/18 - фабричен / + ЕКю + Изотоп Озон 4 . На всеки отделен трак след ВСТ за озвучаване / синт , дръмер / има поставен след това Озон 4 . След миксдаун отново е минато през Озон 4 с фабрична настройка СД куалити . Нямам никаква представа дали това е правилен начин за смесване , но така още преди миксдаун повдигам малко нивата на отделните тракове . На места има прести на Ревалвер 3 от менюто Дуал реактор .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На китара можеш да сложиш само EQ - примерно да не пада под 50 херца да не пречи на баса, ако е соло китара в средата можеш да я дръпнеш малко назад в микса като и сложил лек верб и я намалиш под 500 херца и резнеш highcut от 10000 херца , то ще изреже кънтенето на верба, барабаните не е хубаво, примерно да ги настъпваш, да кажем касата ако и сложил лимитър, ще я настъпиш и после няма да е много "чуваема"ако ще слагаш и краен лимитър на микса. Можеш малко чинелите да прибереш с лимитър. Синтитата също, щрайхове на тях им тряя голяма играчка с динамиката. За по-добри барабани можеш да помпиш руум миковете на барабаните, овърхет-а също.... Да знаеш правиш си касата, после баса тряя хубаво да се преплитат добре до 500 херца да са леко намалени през средата, но и в същото време да имат малко високи да се чуват добре в микса, после лепваш соло барабанчето, китарките, накрая пребираш и чинелите, много да не избиват синтитата, на зад-на пред спорем парчето и така.... Експеримент му е майката :) ама Izotope 4 не ти ли товари много машината :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за изчерпателния отговор , но още съм много бос в миксирането , а още повече в честотните характеристики .Общо взето слушам чепкам и като ми се стори добре - миксдаун , ххаха . Иначе Озона не товари толкова много . Всъщност ако дам всичките ефекти на всички тракове компа ще забие .Затова ги правя леко по леко трак по трак , а на оставналите -енейбъл . Компа ми е 2ГБ Рам , Интел Коре 2 Дуо 2.4 , дъно АСУС . За запис ползвам само Тракшън 3 . С другите програми така и не се оправих .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.