dedomito Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 http://www.4shared.com/account/file/132744...ck_Ozone_4.html http://www.4shared.com/account/file/132744...Ozone__4_M.html Това с М е с малко обработка след смесване , стана по-силно но за по-добро не съм сигурен . Пробвах тези дни Озон 4 и без съмнение мога да кажа , че е една от най-добрите програмки . За песента вие ще кажете става или не . Приемам коментари всякакви . Към момента съм го слушал на колони - Криейтив 5+1 и слушалки АКГ К-55 и звучи добре . Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 С какво записваш китарата, чейна какъв е Цитирай
dedomito Отговорено Септември 15, 2009 Автор Отговорено Септември 15, 2009 С какво записваш китарата, чейна какъв е В случая е / ВСТ на трака / - Ревалвер 3 / пресет - Мюзик 1/18 - фабричен / + ЕКю + Изотоп Озон 4 . На всеки отделен трак след ВСТ за озвучаване / синт , дръмер / има поставен след това Озон 4 . След миксдаун отново е минато през Озон 4 с фабрична настройка СД куалити . Нямам никаква представа дали това е правилен начин за смесване , но така още преди миксдаун повдигам малко нивата на отделните тракове . На места има прести на Ревалвер 3 от менюто Дуал реактор . Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 На китара можеш да сложиш само EQ - примерно да не пада под 50 херца да не пречи на баса, ако е соло китара в средата можеш да я дръпнеш малко назад в микса като и сложил лек верб и я намалиш под 500 херца и резнеш highcut от 10000 херца , то ще изреже кънтенето на верба, барабаните не е хубаво, примерно да ги настъпваш, да кажем касата ако и сложил лимитър, ще я настъпиш и после няма да е много "чуваема"ако ще слагаш и краен лимитър на микса. Можеш малко чинелите да прибереш с лимитър. Синтитата също, щрайхове на тях им тряя голяма играчка с динамиката. За по-добри барабани можеш да помпиш руум миковете на барабаните, овърхет-а също.... Да знаеш правиш си касата, после баса тряя хубаво да се преплитат добре до 500 херца да са леко намалени през средата, но и в същото време да имат малко високи да се чуват добре в микса, после лепваш соло барабанчето, китарките, накрая пребираш и чинелите, много да не избиват синтитата, на зад-на пред спорем парчето и така.... Експеримент му е майката ама Izotope 4 не ти ли товари много машината Цитирай
dedomito Отговорено Септември 15, 2009 Автор Отговорено Септември 15, 2009 Мерси за изчерпателния отговор , но още съм много бос в миксирането , а още повече в честотните характеристики .Общо взето слушам чепкам и като ми се стори добре - миксдаун , ххаха . Иначе Озона не товари толкова много . Всъщност ако дам всичките ефекти на всички тракове компа ще забие .Затова ги правя леко по леко трак по трак , а на оставналите -енейбъл . Компа ми е 2ГБ Рам , Интел Коре 2 Дуо 2.4 , дъно АСУС . За запис ползвам само Тракшън 3 . С другите програми така и не се оправих . Цитирай
rocker_vn Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 много ме кефи звука на китарата митак Цитирай
Recommended Posts