Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Преди време гледах, че доста хора му се бяха изредили на тва соло и си бях казал, че и аз ще го направя...е, дойде денят :hysterical:

Ей го на

Накрая го посдъвках яко...в средата също...абе като цяло е зле, обаче е с мерак и от сърце ;)

Редактирано от Yves
Отговорено (Редактирано)

Тона ме кефи. Близко си до Металицата! :) Само да попитам каква е китарата и що така няма състейн? Моя Squier го докарва повечко... Да не би някакъв нойс гейт да си праснал?

Редактирано от Slide
Отговорено (Редактирано)

Най-странното е, че не съм се опитвал да го докарвам :) Просто симулация на Метъл Зоун от процесора (която между другото е отврат...ако и кутийките са така не знам защо ги купуват :hysterical: ) хорус и дилей...

Ами състейна не знам защо ти се е видял малко честно казано. Може би щото Уа-то в "най-ненастъпена" позиция заглушава тона почти изцяло. Но и като цяло имам чувството, че убива тона дори само да е включено.

Иначе да, ноиз гейт има, щото гейна е много усилен и във времето, когато не свиря има много нежелани звуци :)

От друга страна пък има и малко компресор, та...абе да не кажа, че с толкова много обработки тона почти не е от китара :hysterical:

А и все пак китарата (тази описана в профила) е с флойд и струни слагани март месец :hysterical:

Редактирано от Yves
Отговорено (Редактирано)

Aко на някой му се занимава, ето и моята версия по въпроса - http://www.4shared.com/file/135811057/95b53149/NEM_solo.html :)

След дълга борба с 4shared така и не разбрах как става номера да се слуша песента онлайн без да трябва да се сваля.Може да е и от размера (който уви Рийпър-ът се погрижи да стане завидно голям)

И разбира се-Браво на колегата :greenangel:

Редактирано от sasog
Отговорено

Перфектно е, евала :punk_guitar:

Само трябваше да го качиш в мп3, че така докато се свали почти бях забравил какво свалям :D

Отговорено

Meрси :punk_guitar:

На МеРеЗе на можах да го направя и затова така - качих огромния .wav.

Ако ви устройва, ето и линк към .OGG файл-само около 25 пъти по-малък е :Dhttp://www.4shared.com/file/135824318/135edd67/NEM_solo.html