Yves Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 (Редактирано) Преди време гледах, че доста хора му се бяха изредили на тва соло и си бях казал, че и аз ще го направя...е, дойде денят Ей го на Накрая го посдъвках яко...в средата също...абе като цяло е зле, обаче е с мерак и от сърце Редактирано Септември 14, 2009 от Yves Цитирай
Heartman Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 Не е чак толкова зле ,малко ти трябва да го донаправиш ето линкче с уроче: СОЛО Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Абе добре е , само малко по чисто трябва да го свириш . Цитирай
Yves Отговорено Септември 15, 2009 Автор Отговорено Септември 15, 2009 Мерси за коментарите Стремежът е на лице, майсторлъка е кът Цитирай
Slide Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 (Редактирано) Тона ме кефи. Близко си до Металицата! Само да попитам каква е китарата и що така няма състейн? Моя Squier го докарва повечко... Да не би някакъв нойс гейт да си праснал? Редактирано Септември 19, 2009 от Slide Цитирай
Yves Отговорено Септември 20, 2009 Автор Отговорено Септември 20, 2009 (Редактирано) Най-странното е, че не съм се опитвал да го докарвам Просто симулация на Метъл Зоун от процесора (която между другото е отврат...ако и кутийките са така не знам защо ги купуват ) хорус и дилей... Ами състейна не знам защо ти се е видял малко честно казано. Може би щото Уа-то в "най-ненастъпена" позиция заглушава тона почти изцяло. Но и като цяло имам чувството, че убива тона дори само да е включено. Иначе да, ноиз гейт има, щото гейна е много усилен и във времето, когато не свиря има много нежелани звуци От друга страна пък има и малко компресор, та...абе да не кажа, че с толкова много обработки тона почти не е от китара А и все пак китарата (тази описана в профила) е с флойд и струни слагани март месец Редактирано Септември 20, 2009 от Yves Цитирай
sasog Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 (Редактирано) Aко на някой му се занимава, ето и моята версия по въпроса - http://www.4shared.com/file/135811057/95b53149/NEM_solo.html След дълга борба с 4shared така и не разбрах как става номера да се слуша песента онлайн без да трябва да се сваля.Може да е и от размера (който уви Рийпър-ът се погрижи да стане завидно голям) И разбира се-Браво на колегата Редактирано Септември 27, 2009 от sasog Цитирай
Yves Отговорено Септември 27, 2009 Автор Отговорено Септември 27, 2009 Перфектно е, евала Само трябваше да го качиш в мп3, че така докато се свали почти бях забравил какво свалям Цитирай
sasog Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Meрси На МеРеЗе на можах да го направя и затова така - качих огромния .wav. Ако ви устройва, ето и линк към .OGG файл-само около 25 пъти по-малък е http://www.4shared.com/file/135824318/135edd67/NEM_solo.html Цитирай
Recommended Posts