Janick_Gers Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Здравейте, това е част от песента на Running Wild - Riding The Storm. Скоро ще запиша и цялата песен. Китарите са свирени, а баса, клавира и тупаните са писани. Записа обаче е суровичък така че и с цялостните настройки трябва да си поиграя. Аматъор съм и в свирене и в записване, така че давайте препоръки и забележки, мерси http://4storing.com/icvazx/8d740ce58ccbe80...1588203150.html Цитирай
Borilius Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Тъй като гледам няма фенове, а аз съм го свирил това парче преди години по концерти. Звучи перфектно по мое мнение, единствено по преминаванията може да се познае, че е кавър. Много добра работа, браво! С нетърпение чакам да чуя цялото парче! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 Парчето е почти готово, остана само баса, а той ми е най-голямата мизерия..... Но май съвсем скоро ще го кача и него, но тоя път не направих интрото, а направо от къртачката Цитирай
Yves Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 В какъв смисъл са писани? Искаш да кажеш, че ти си писал мидитата ли? Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 27, 2009 Автор Отговорено Септември 27, 2009 Ами да, всеки във форума прави така, ако няма под ръка всичките тези инструменти... Цитирай
Yves Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Ем аз поне ги взимам готови от таблатури за Гитар Про Затова се очудих, че имаш уменията и търпението да не ги крадеш, ами да си ги пишеш Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 29, 2009 Автор Отговорено Септември 29, 2009 Ето го и цялото парче! http://4storing.com/tr57rv/8be94135cfd8364...1786082845.html Надявам се да ви хареса... Цитирай
faflu Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Много яко Тъй като и аз съм фен на групата, може ли да споделиш каква техника си използвал, за да се доближиш толкова сполучливо до тяхното звучене? Поздрави. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 Китарата, с която записвах беше Ibanez GRG270B. Тя беше прекарана към процесор Korg AX1500G. И съответно процесора директно в лайн ин на компота ми. Само, че от процесора ползвах само един дистър и абсолютно нищо друго. Всички други ефекти на китарата като - симулация на амп, ривърб, хоръс и компресор съм ползвал от самата програма, с която съм смесвал, а именно - Cakewalk Sonar 7. И бая време си играх с настройките особено на симулацията за амп и компресора Иначе барабаните и другите инструменти съм ги писал направо в сонара и съм им слагал само ривърб. Това е, дано съм помогнал и Up the Wilds (rock) Бай да уей, скоро мисля да кача кавър на Bad to the bone или Realm of shades... Цитирай
faflu Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Яко. Е то предполагам симулацията е изиграла е изиграла важната роля. Поздрави за успеха. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 Дам, може би си прав, то обаче нямаше кой знае колко голям избор на симулации в плъгина, който отворих. Та, прегледах, по-скоро преслушах ги всичките и American Lead-а ми се стори най-сполучлив. Gain - 6 ; Low - 5.5 ; Mid - 4.9 ; High - 5.5 ; Presence - 3.9 или 4, не помня точно... Цитирай
faflu Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Ееее, искаше ми се да го чуя и това кавърче. Голям фен съм на групата. Ако го пазиш още можеш ли да го качиш някъде другаде? Тук ми иска код за достъп до "екстра трафик" Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 Еее, радвам се, че ти е харесало. Иначе го пазя да.... ето линк към 4shared - http://www.4shared.com/file/251840813/8356..._the_storm.html Up the wilds (rock) Цитирай
faflu Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Мерси за реакцията. Причината да те попитам, е че пробваме да направим кавър на тази песен с мой приятел и мани-мани... налага ми се да пея С този инструментал мога да се поупражнявам като за начало. Имаш една виртуална от мен Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 Евала, хора. Мислех, че с моята банда сме единствените, които правим песни на Running Wild... Rock 'n' Rolf FTW Цитирай
Recommended Posts