Mis Публикувано Септември 11, 2009 Share Публикувано Септември 11, 2009 Два кавъра които реших да споделя, ако мога да ги нарека така. И в двата случая нямам нищо общо с инструменталната част, а само с вокалното изпълнение. It Doesn't Matter Two в оригинал на Depeche Mode. Пиано инструментала ми бе така любезно предоставен от raphMODE (http://www.raphmode.net) Другата песен се казва Hosanna и е сътворена и изпълнена от Brooke Fraser. Песента е от т.нар. "worship songs" - във възхвала на Бог. Принципно лично аз не съм религиозна и не си падам по christian-музика, но тази песен според мен е просто неземно красива. Hosanna - версия с бек вокали, изпълнени от един приятел Hosanna - "соло" версия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 Поздравления за този финес, Mis! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 (Редактирано) Чудна песен! И чудно пееш, много нежен глас имаш! Браво и на бек вокалиста, идеален теноров тембър! пп Единствено бас китарата нещо ме дразни, натрапливо-монотонна партия има в песента. Редактирано Септември 17, 2009 от Polyphone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 Депеше рулират, а ти много добре се справяш!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
checho Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 току що изслушах депеш-песничката, гласът ти направо ме грабна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts