Prodrummer Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Така....дойде времето и аз да си купя нормален стол за барабани но се чудя какъв да е. Този модел ( http://www.staggmusic.com/products/product...&oneid=1511 ) ми изглежда страхотно но не съм виждал много хора да ги ползват и се чудя дали наистина е удобен. http://www.staggmusic.com/products/product...&oneid=1509 Това е другият който си харесах...тоест същия като функции само че без уж ергономичните там вдлъбнатини.... Кажете според вас кой е по - добър....или зависи от човека винаги? Цитирай
simon Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Отиваш в магазина и пробваш, няма как ние да знаем кой ще ти е удобен на теб Иначе аз свиря с този и ми е много удобно. Цитирай
Monni Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Коментар за продукт на Stagg: "Стойката е хубава, като се има предвид, че е на Stagg и се е чупила само веднъж. Абе доволен съм" Препоръчвам ти всичко останало Цитирай
Danny47 Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Всичко друго, само не и СТАГ. Имах стол, на който се счупи сплавта под седалката!!!!!!!!!! Вътре изглеждаше като аеро-шоколад. Квото и да съм имал на Стаг, винаги се е чупило. Имах и кардан... изхвърлих го!!!!!!!!!! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 На мен ми се посъбраха вече доста годинки свирене и 100% ми е ясно едно : Със стола - никакъв компромис ! Ако ще и на кашони да свирите - купете си възможно най-хубавия стол ! Кофти столчето прецаква гърба ,кръста, постановката.... общо взето - може да ти донесе такива проблеми на главата, че..... Цитирай
visorski Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Както в темата за Maxtone така и в тази , преди 3-4 седмици си купих стол на Maxtone , ( много простотичко като модел ) и за сега нямам никакви проблеми . Отностно модела на Стагг за който питаш , имах възможност да го пробвам началото на август на едно участие , абсолютно никакви проблеми , както каза Simon най-добре е да пробваш , мисля че като си направиш височината която искаш няма да имаш проблеми . Определено ако някой от форума ползва отдавна тоя модел на Стагг ще може да даде най-пълно инфо Успех със столчето ! Цитирай
Prodrummer Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 Благодаря ви момчета..ама от къде мога да си купя стол.... от Шумен съм а във Варна не си харесах....нз вече...само за Стагг имам оферти Цитирай
fildi Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 аз ползвам ето това и съм много доволен. Купих си го от Динакорд. Това ми е второ такова столче. Предишното подарих на племеника си Цитирай
visorski Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Благодаря ви момчета..ама от къде мога да си купя стол.... от Шумен съм а във Варна не си харесах....нз вече...само за Стагг имам оферти Ами ако желаеш Maxtone , http://gemamusic.net/ ето от тук зех моят , праштат го по Екон за 1 ден е при теб , ако си харесал Стагга , динакорд http://www.pro-technica.com/read.php?cCat=102 тука са магазините им , както и тел.номерата , званиш един телефон и ти пращат пратката по куриер ( разбира се да имат в наличност това което искаш ) Цитирай
Prodrummer Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) Oк, благодаря ти! Много ме улесняваш...... а случайно някое от тези да е Динакорд Варна ВАРНА YAMAHA MUSIC STORE ул."Любен Каравелов" № 31 тел.: 052/64 33 20 ВАРНА YAMAHA PA STORE ул. "Васил Друмев" № 47 тел.:052/68 48 53 Редактирано Септември 11, 2009 от Prodrummer Цитирай
visorski Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Няма проблем остава да се похвалиш с новата придобивка Цитирай
Prodrummer Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) Да де ...ама ми трябва телефон на варненския динакорд Ако може simon и fildi да кажат за колко са си взели техните столчета Редактирано Септември 12, 2009 от Prodrummer Цитирай
fildi Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 ^ тези телефони отгоре са точно телефоните на Варненския Динакорд. Просто сайта им е pro-technica.... Моето столче беше някъде 132 лв ако не се лъжа, но ти го препоръчвам защото като конструкция е супер здраво! Има и по-скъпи, но ти вече ще си прецениш до колко и какви пари можеш да дадеш, за да си избереш оптималния вариант за теб. Успех Цитирай
himynameisivo Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 И аз, от личен опит, не бих те посъветвал да не си взимаш столче на Stagg. И при мен се счупи сплавта под седалката, опитах се да го оправя, но уви бе успех, а не можах да намеря нова такава тръба със същите размера, та сега свиря на един old school училищен стол... ..та мисълта ми беше, че май лесничко се чупят - все пак аз съм 72 кг, и не мисля, че "скачам" толкова много в/у столчето Цитирай
simon Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Моето столче е модел T765A и струваше 160лв. ако не се лъжа. Цитирай
Recommended Posts