Цветозар Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 (Редактирано) понеже гледам, че много хора качват разни линкове с техни песни и демота къде ли не, а пък не видях някой линк към soundcloud.com реших да подпитам някой ползва ли го? на мен ми изглежда доста удобен и приятен, още повече че е именно за музика само и можеш да добавяш коментари с маркер към конкретен момент от песента (и докато я слушаш ти изкачат коментарите на хората като мине през някой маркер). пуснах тук темата, щото гледам, че тук има много линкове с песни. но ако модератора прецени нека я прехвърли където смята, че е правилно. Редактирано Септември 3, 2009 от Цветозар Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Разбира се, че спада към раздел "Линкове", понеже няма никаква авторска музика в този пост. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Да, регнат съм там, но ако не си платиш, след петото парче или десетото, не помян точно, другите вече не пръсъстват в листата за преглед. Така че... Цитирай
Цветозар Отговорено Септември 3, 2009 Автор Отговорено Септември 3, 2009 това не го знаех. благодаря за инфото. Цитирай
Recommended Posts