drum-beat Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 (Редактирано) здравейте....наскоро започнах да свиря на един "барабан" - обикновена кофа! много искам да се реализирам в бъдещето като барабанистка..но няма мангизи...и тепърва ще събирам!преди свирех на перкусии, но барабаните и рокът са завладявали винаги моето сърце, затова сега им се отдадох изцяло! почнах голямо търсене из нета за да намеря ноти за барабани(твърде че нямам никаква музикална грамотност!) и така един ден попаднах на няколко статии в уикипедия за баРАбАнИте.там бяха показани всички ноти които се използват за барабани+история и много друга полезна информация. чела съм че много барабанисти( сред които и венко от шоуто на слави-така пише в биографията му предоставена в сайта на слави и компания, а и румен миневчев от drum center sofia ) не са завършили музикално училище и т.н. -тоест нямат муз.образование кой знае какво///ами всички са пътували из разни страни, градове - , свирели са по аматйорски конкурси и с времето са трупали опит в усвояването на барабаните, така 1ден са се озовали на голямата рок сцена та...въпросът ми е какво да направя за да се развивам с барабаните - да си търся учител (само дето съм от малък град на 80км от столицата), да направя като тях, да се запиша на пиано и да уча нотите,.....Какво? моля Ви това, напишете нещо по въпроса ми!!! help!! Редактирано Септември 3, 2009 от drum-beat Цитирай
Katsko Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 (Редактирано) намери си учител после и група, колкото по-рано почнеш да свириш с други хора, толкова по-добре Редактирано Септември 3, 2009 от Katsko Цитирай
drum-beat Отговорено Септември 3, 2009 Автор Отговорено Септември 3, 2009 между другото вече видях в други теми още ноти така че започвам да се обучавам сама с нотите за барабани и ще видя освен за учител по барабани,много ти благодаря Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Ako ще се само обучаваш намери си някоя школа за барабани, най-добрия вариант е да си намериш учител. Хубаво е че си събрала инфо от интернет , да бъде нотно грамотен един барабанист е важно нещо. Цитирай
drum-beat Отговорено Септември 4, 2009 Автор Отговорено Септември 4, 2009 благодаря ти аладине! аз гледах много по нета учители по барабани (ама все пак не знам кой какъв е-по характер), обаче предлагаш ли некой по-добър на който може да се разчита, да ме научи както трябва? Цитирай
Recommended Posts