rocksz Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 (Редактирано) Представям ви албума на заралиите ТРОСКОТ. След многогодишна пауза от пиене и едене решиха да свършат нещо полезно и записаха този албум. В него има парчета , създадени още в средата на 90-те, както и съвсем нови. За любителите на хеви-метъла, приятно слушане! www.myspace.com/troskot Редактирано Септември 2, 2009 от rocksz Цитирай
checho Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 браво, много се изкефих, а доброто впечатление започва още от името(сериозно говоря ) слушането беше приятно Цитирай
rocksz Отговорено Септември 2, 2009 Автор Отговорено Септември 2, 2009 Благодаря Радвам се че Ви харесва Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 4, 2009 Автор Отговорено Октомври 4, 2009 дайте някое мнение що се криете така я всички на линия Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Я БРАО БЕ ПИЧОВЕ МНОО ЗДРАВО НАБИВАТЕ - мноогооо...--учуден съм от този град пулен с некви гадни чалгарки и мазни чалгари такива здравеняци кат вас... без да искам да кажа нещо лошо но едно лято имах щастието да буда в ст...и се разочаровах от хората..но мацките са ви готини и лесни ) а вие забивате здраво наистина мноо яко Цитирай
Cliff_Burton Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Преди няколко седмици бях писал в темата за бг-траш, че търся Троскот и днес това ми идва като подарък направо Всъщност тя темата е от повече от месец, но не знам как съм я изпуснал. И малко критика - липсват някои култови парчета като 17-ката, Келнерката, Бръмбар, вашата версия на Батери с фенерчето В момента в какъв състав сте? Цитирай
audiofreak Отговорено Октомври 10, 2009 Отговорено Октомври 10, 2009 Велик траш. Само вокала трябва да е малко по-убедителен и " да си влезе" в образа на това за което пее. Напомня "Ь" на места. Аз бих "раздрал" малко вокалната партия ала Томи Арая. Сега вокалите са леко пънки. Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 10, 2009 Автор Отговорено Октомври 10, 2009 много Ви се зарааадвахххх много Ви благодаря за мненията много са важни за нас м/у другото албума ни се разпространява безплатно и ако някой иска да го има трябва само да пише и ще се разберем как да го получи Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 10, 2009 Автор Отговорено Октомври 10, 2009 Преди няколко седмици бях писал в темата за бг-траш, че търся Троскот и днес това ми идва като подарък направо Всъщност тя темата е от повече от месец, но не знам как съм я изпуснал. И малко критика - липсват някои култови парчета като 17-ката, Келнерката, Бръмбар, вашата версия на Батери с фенерчето В момента в какъв състав сте? Здрасти Cliff в момента сме в същия състав както от времето на 17-ката - Вальо китара,вокал; Миро китара; Милослав бас и аз- Ваклин на барабаните.... Цитирай
fusion Отговорено Октомври 10, 2009 Отговорено Октомври 10, 2009 албума ни се разпространява безплатно и ако някой иска да го има трябва само да пише Евала! Шапка свалям на такива музиканти... а и музиката ви си струва слушането, въпреки че от доста време не ми се е дослушвало хеви... това ми допадна Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 12, 2009 Автор Отговорено Октомври 12, 2009 само такива мнения да има благодаря ви Цитирай
Roshaff Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 И на мен много ми хареса Големи успехи! Цитирай
jFog Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 ооооооооооооо нправо ме ударихте в едната от кръвните групи с този Металика привкус Много хипер турбо мега класическо метал звучене от края на миналия век. Предполагам е от ЕГН-тата ни За всеки влак си има пътници ,аз си купих билет за вашия :headbang: Цитирай
Recommended Posts