ste1977 Публикувано Септември 1, 2009 Share Публикувано Септември 1, 2009 (Редактирано) Ние сме Варненската банда ONE-X всеки вторник свирим в ALIBI CLUB.Скоро ще свирим и в клуб УСМИВКА,последната ни изява беше на рокерският фест в кмплекс Камчия. Две китари и бас,барабаните са от процесор ALESIS.Поради липсата на барабанист. прослушайте и дайте своите коментари http://www.myspace.com/onexgroup Редактирано Септември 1, 2009 от ste1977 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fildi Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Като барабанист, ми стана малко тъжно, че барабаните ви не са изсвирени на живо, но какво пък....музиката ви е супер! Няколко пъти изслушах Heaven и ми харева все повече и повече! Много обичам балади в този стил и тази определено ми допада много ! Бих си я слушал с удоволствие цял ден От другите парчета бих искал да отбележа Burning, което пък бих си сложил за ringtone на телефона - много енергия има и кефи абсоютно! Успех на бандата и да си намерите барабанист, ей Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Супер се изкефих, хора! Рядко слушам повече от 1-2 песни, а вашите ги чух всичките! Много готини идеи и свирня. Само китарите ми идват твърде процесорни, но всеки с вкуса си... Дано намерите дръмер, определено заслужавате да свирите и да радвате хората! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Браво ! Някои от нещата ви са композирани досущ като песни - само вокала никакъв не се появява... Инструменталната линия стратегия ли е или временна принуда? (Вокалистка май се вижда на снимките, че и барабанист даже - това явно е минало време; а какви са идеите за развитие?) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ste1977 Отговорено Септември 1, 2009 Автор Share Отговорено Септември 1, 2009 Имаме парчета с текстове,но не можем да си намерим сериозен вокалист.Затова и започхме да обращаме повече внимание на инстрУменталите(и на тях може да се сложи текст)само да има вокал. Преспективата ни е да направим една добра Варненска рок група. Благодаря за добрите коментари,радвам се,че ви допадат парчетата.Всеки понеделни ще обновяваме сайта с нещо ново-или ще добавяме.Засега имаме,около 35-40 готови парчета.Ако ви се слушат РАДВАМ СЕ. Стефан - китара Миро - китара Стилиян - бас Добавихм нещо ново BLUE може да го чуете http://www.myspace.com/onexgroup Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts