kkertev Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 2ма идиоти като се съберат и става................!!!! Малко метал от 80те години,поздрав за старото поколение. Коментари и мнения относно свиренето не, ние с Виктор толкова си можем Мнения за звукът препоръчителни. МЕТЪЛ !!! Цитирай
simeon4o Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 EEEEE Супер Мега Хипер Яко. Звука не знам щото го слушам в работата на гадни колонки, ама иначе другото е на 6. Евала за свиренето и пеенето. Върнахте ме в годините. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Звукът по мое скромно мнение е достатъчно добър Вокалът просто изкъртва! Много точно сте напипали характерното звучене на групата. Браво! Цитирай
Fashion Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Вокала да не би да се казва Удо? Цитирай
kkertev Отговорено Септември 1, 2009 Автор Отговорено Септември 1, 2009 Вокал и барабани са от бекинг трак,всичко друго-бас и китари са собствени. Записвани са с pod xt live Цитирай
zwero Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Яко - без забележки, защо обаче чувам два баса, единия доста в ляво. Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Ами правилно чуваш. Просто бекинг тракът е с бас китара, която доуцветихме с моя бас изсвирен отгоре. Зор беше докато намерим правилния звук за бастъ, защото с този моя мерак за нисък екшън става ужас от коване по прагове. Мен ме кефи като нашичко си Цитирай
izhvurlen Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Това е групата с която прослушах МЕТЪЛ.Направо ме върнахте в детството ЕВАЛА. Много добро изпълнение Цитирай
Recommended Posts