Kelly Публикувано Ноември 23, 2005 Share Публикувано Ноември 23, 2005 Та....... чудя се,примерно като пътувате някъде за по-дълго и сте без китара, липсва ли ви свиренето???? аз примерно до 1-2 седмици без китара издържам някак,ама като я няма ми се свири още повече ,защото по принцип свиря всеки ден или почти всеки и затова ми е някво странно без китарата като съм някъде как е при вас? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 аз като съм на училище и ми липсва китарата това нормално ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 засега не ми липсва много,понеже не съм много напреднал и не свиря разни виртуозни неща,но като си купя електрическа и съм дълго далеч от нея ще се чувствам като в чужд дом Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 Колкото повече свириш, толкова повече ти ли писва... и обратно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Satanirian Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 npace, според мен е напълно нормално.И аз съм така, като ходя на лекции и си мисля за китарата. Знаеш ли според мен става опасно когато започнеш да предпочиташ преплъзване на ръката по грифа вместо по голо женско тяло но се надявам дотам да не стигаме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2005 аз като съм на училище и ми липсва китарататова нормално ли е? е чак пък толкова аз сериозно питам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 На мене ми липсва като съм в даскалото. Мисля си, че щеше да е по-добре ако си я носех с мене и си свирех междучасията, вместо да си губя времето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 Лелдорине и аз съм доста далече от големите ама това не ми пречи да си мисля как всеки ден като се прибера ще упражнявам еди-какво-си Jolene - аз напълно сериозно отговарям, а просто за повече от 2-3 дена без китара или музика не бих издържал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2005 (Редактирано) е то и аз чат-пат си мисля за китарата в даскало,ама определено не ми липсва ..... е иначе без музика и един ден ми стига да съм напълно неадекватна Редактирано Ноември 23, 2005 от Jolene Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 е то и аз чат-пат си мисля за китарата в даскало,ама определено не ми липсва .....е иначе без музика и един ден ми стига да съм напълно неадекватна То сега през зимата, човек няма как да си я занесе в даскалото. Мисля си за догодина, тоест втория учебен срок. Тъкмо дотогава ще съм задобрял, че да не се излагам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 Лелдорине и аз съм доста далече от големите ама това не ми пречи да си мисля как всеки ден като се прибера ще упражнявам еди-какво-сиJolene - аз напълно сериозно отговарям, а просто за повече от 2-3 дена без китара или музика не бих издържал да ама ти имаш електрическа китара а аз не Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 еми кухарката можеш да си я мъкнеш където ти скимне...а и какво като имам електрическа? аз много искам да имам една хубава акустича (тип западна демек с метални струни че найлоновите нещо не ме кефят..) иначе аз големите упражнения...скали разни както и този изнасилен таб и този полезен сайт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis_S Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Ами аз и за един ден да се наложи да пътувам, пак си взимам акустичката, защото просто не мога да издържа. А често я нося и на даскало. И не само аз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 еми на мен вече ми остава време да свиря само събота и неделя щото през останалото време съм на работа от 9 до 19 и се прибирам уморен .... е тфа си е напро ужас а преди свирх секи ден по 4-5 часа мн е гадно за туй че кефете че сте на даскало и имате повече свободно време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Ами аз сега съм в почивка- искам малко да "отлежи" свиренето ми, щото досега свирех по 6-7 часа на ден и напоследък почна да ме поболява ръката. Та от 1 седмица седи в куфара и се изкушавам много да я подхвана, ама искам да си изпробвам търпението Казал съм си, че 1 месец няма да я бутам. Иначе, като отида някъде- примерно на море- понякога ми идва някоя яка идейка в главата и супер се изнервям, щото знам, че ще я забравя докато се върна... разбира се, това поражда една странна ревност у приятелката ми и става :killyou: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts