EAmechaniX Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Ъ-ъ-ъ сори, сигурно съм голям калъф, ама пак не разбрах... Цитирай
Amentis Отговорено Август 31, 2009 Автор Отговорено Август 31, 2009 Атаката е нисичка, интонацията ъъъъ...неам си идея, но това е основно въпрос за след бриджа. Сега ме интересува-някой от Русе да ми напълни китарата със стърготини? И на някой да му се намира том бридж и шайби за дупките през които ще минават струните през тялото на китарата? Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 Разгледай в по-старите теми на тоя раздел имаше един самоук майстор от Русе, който възстановяваше стари соц. китари - RGP Design или нещо такова му е ника. Той ще може да ти я оправи,надявам се ако се разберете нещо. Цитирай
dandilov Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 Майстора от Русе е: rdg_design А тук е неговата тема: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=46514 Виж какво е разработил човека и му пиши да се разберете... Цитирай
Amentis Отговорено Август 31, 2009 Автор Отговорено Август 31, 2009 Верно бе.... Бях го забравил тоя човек Цитирай
Belgarad Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Ако ще свириш някъв зъл метал, хич не се притеснявай за промяната в звука след манипулацията, като набичиш гейна и дистера на макс ако щеш вярвай, промяна няма да усетиш. Цитирай
Amentis Отговорено Септември 5, 2009 Автор Отговорено Септември 5, 2009 (Редактирано) Благодаря ти о велики пич със Сароман на аватара това мнение ми напълни душата и сърцето и ме лиши от разните ноктогризания които имах спрямо да не си прецакам китарата. Благодаря много. И все пак изведнъж се появи възможност да мога да си взема джаксън тка че ако всичко върви добре тази китара мога да я оставя по нататък. Ако не-веднага говоря с пича дето прави китари в Русе. Редактирано Септември 5, 2009 от Amentis Цитирай
Recommended Posts