Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Семпъл

Използвал съм TS`Secret,Dirthead,MonstaChorus за ритъм китарите,а за солото- TS`Secret,Dirthead,Clasic Chorus, GlaceVerb за ривърба не съм много сигурен,може би е дилей и част от DIG 2.0 Барабаните са някакъв свободен софт(ще му напиша името по-късно).Използвам REAPER.

Аудио-клипчето няма никаква допълнителна обработка.Картата ми е вградената на лап топа-сигурен съм,че тези от вас,които разполагат с по-добри аудио и задкитарни устройства ще извадят доста по-добър и качествен звук.Китарата на солото ми е разстроена-особено 1-ва струна,но ме мързеше да го пресвирвам.Може би ще стане днес по-късно.

П.С.сега видях,че има и по-добре звучащи свободни барабанни софтове и ще ги тествам по-късно.Ето 2 от тях : MDrumer и My Drumset

Редактирано от рахата
Отговорено

Много гот се е получило .НО , явно си трябва и майсторлък .Имам ги отдавна посочените ВСТ , но определено не мога да докарам саунд като на семпъла .Поздравления . :greenangel:

Отговорено

:greenball: за положителните мнения!За мен GTR,Revalver,Guitar rig и др.подобни скъпини са софтуеъри,които имат много възможности,но изискват повече внимание и време,за да успее човек да извади хубав звук-тук поклон на Black Bird.

На мен не ми се занимава и за това търся прости и щадящи компа ми решения и затова съм с REAPER-тук пък да благодаря на съфорумника Kurt Uvash за перфектните видео-уроци!

dedomito - ти майсторлъка си го имаш!Всеки път чувам с удоволствие твоите работи в "Семпли" или "Пясъчник" :hysterical:

DREAMMIND - забавлявай се с тези ВСТ-та :greenangel:

P.S.Барабните,които съм ползвал са RhythmRascal -не за друго,а за да не си играете да ги инсталирате и тествате :)