рахата Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 (Редактирано) Семпъл Използвал съм TS`Secret,Dirthead,MonstaChorus за ритъм китарите,а за солото- TS`Secret,Dirthead,Clasic Chorus, GlaceVerb за ривърба не съм много сигурен,може би е дилей и част от DIG 2.0 Барабаните са някакъв свободен софт(ще му напиша името по-късно).Използвам REAPER. Аудио-клипчето няма никаква допълнителна обработка.Картата ми е вградената на лап топа-сигурен съм,че тези от вас,които разполагат с по-добри аудио и задкитарни устройства ще извадят доста по-добър и качествен звук.Китарата на солото ми е разстроена-особено 1-ва струна,но ме мързеше да го пресвирвам.Може би ще стане днес по-късно. П.С.сега видях,че има и по-добре звучащи свободни барабанни софтове и ще ги тествам по-късно.Ето 2 от тях : MDrumer и My Drumset Редактирано Август 25, 2009 от рахата Цитирай
Black Bird Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 super e ! http://www.bluenoise.no/mydrumset.html е много добър дръм кит! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 За момент си помислих, че Даймбег е възкръснал. Екстра се е получило. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 Много екстра, сега свалям посочените софтове даже, зариби ме. Цитирай
dedomito Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 Много гот се е получило .НО , явно си трябва и майсторлък .Имам ги отдавна посочените ВСТ , но определено не мога да докарам саунд като на семпъла .Поздравления . Цитирай
рахата Отговорено Август 25, 2009 Автор Отговорено Август 25, 2009 за положителните мнения!За мен GTR,Revalver,Guitar rig и др.подобни скъпини са софтуеъри,които имат много възможности,но изискват повече внимание и време,за да успее човек да извади хубав звук-тук поклон на Black Bird. На мен не ми се занимава и за това търся прости и щадящи компа ми решения и затова съм с REAPER-тук пък да благодаря на съфорумника Kurt Uvash за перфектните видео-уроци! dedomito - ти майсторлъка си го имаш!Всеки път чувам с удоволствие твоите работи в "Семпли" или "Пясъчник" DREAMMIND - забавлявай се с тези ВСТ-та P.S.Барабните,които съм ползвал са RhythmRascal -не за друго,а за да не си играете да ги инсталирате и тествате Цитирай
Recommended Posts